Najgorszy dyrektor w historii szkoły, w ogóle nie radzi sobie z problemami w szkole. Dzieci nie czują się bezpieczne na przerwach, gdyż grupa nastolatków terroryzuje innych. Dyrektorka nie robi z tym nic, mimo sygnałów ze strony rodziców. Pani ma wielkie pretensje do rodziców , że w ogóle mają czelność do niej przychodzić i mówić , że ich dzieci się boją. Pani myśli tylko o polityce a szkoły nie potrafi zorganizować. Jedyne wyjście z sytuacji to zabrać dziecko do innej placówki, tak jak ja zrobiłam. Po wyborach nowe zmiany mam nadzieje, że i ta pani zakończy swoją nieudolną kadencję.
Zgłoś do kuratorium a nie na forum gorzkie żale!Najlepiej uciekać z dzieckiem do innej szkoły a pani dyrektor bezkarna.
organizacja beznadziejna.pani od chemii choruje , zastępstwa nie zaplanowane , jeśli są , to tylko od przypadku .materiał z klasy I skończony pod koniec listopada.a co z klasą II ? przełożony będzie na klasę III?????????? NIEPOWAŻNE.tak samo z biologią .poza tym problem z panem od fizyki ale na szczęście dla dzieci wróciła pani , którą lubią i szanują.
Pani dyrektor nie wpływa na nauczycieli , librus uzupełniony przed wywiadówką, trochę nie w porządku wobec rodziców , którzy we wrześniu płacą za librusa i przez pół roku ocen nie widzą.
Drugiego dziecka nie poślę, nie polecam , to nie ta sama szkoła
W szkołach są Rady Rodziców, które mają duże kompetencje. Co zrobiła Rada Rodziców dla poprawienia sytuacji bezpieczeństwa w szkole? Zawsze można zatrudnić ochronę.
Napisze tak była pani kiedyś w szkole PG14 tam to by pani dopiero zobaczyła co się dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rodzice których znam dopiero mają zastrzeżenia do prowadzenia tej szkoły tam można wejść kiedy się chce i wyjść kiedy się chce a w PG1 tak się nie da to już plus dla pani dyrektor że podtrzymała zarządzenia byłej dyrektorki . Ale podzielam pani zdanie że dyrekcja szkoły powinna zająć się szkołą a nie polityką !!!!!!!
o Renate chodzi ;) hehh nie dziwi mnie to duży dekolt, fajna kiecka, szpilki, cała ona ;)
14:56,-nie,nie nie wprowadzaj w błąd,chyba wiesz o kogo/
ale w Ostrowcu nie ma PG 14
tak to bywa jak dyrektora mianuje, oj przepraszam wygrywa konkurs polityka. Nietrafione awanse prezydenta Górniaka. Ale kadencja kiedyś się kończy i żegnaj beznadziejna dyrektorko.
A moje dziecko waśnie od września zaczęło naukę w PG1. I o żadnej przemocy nie ma mowy. Ciekawe komu zależy na szkalowaniu tej szkoły.
Dzis uczeń przyszedł pijany trzeba było wezwać pogotowie i policję. Leciał z rak. Gdzie dyrekcja, grono pedagogiczne?
Ewa, czy ty już nie zabrałaś dziecka z tej szkoły?
Jedno juz przeniosłam do gimnazjum sportowego kawalontek dalej.
Ja swoje dziecko zabrałambo niestety z rodzicami a tym bardziej pania dyrektor nie bylo o czym gadać. Moje dziecko balo sie na przerwach do lazienki chodzic to chyba nie jest
normalne zglaszajac to wychowawcy pani stwierdzila ze to taka młodzież dzis. Ja nie wiem za co oni dostaja pieniądze skoro dla nauczyciela przemoc to zjawisko naturalne wsrod mlodych ludzi jakie wartosci przekazuje szkola a teraz widze ze policja i pogotowie w pg1 mssakra. Plus jak najbardziej ze jest ochrona ale co z tego jak dzieci sa bite na korytarzu i nikt nie eaguje. Mysle ze na forum jest wiecej osob o imieniu Ewa.
No niechby nauczyciel ostrzej zwrócił uwagę któremuś "grzecznemu" dziecku, dopiero byście robili larum i telewizje wzywali, jak było w Siennie i paru innych miejscach... To się zdecydujcie: czy nietykalność, bezstresowe wychowywanie czy konkretna reakcja przy wsparciu rodziców, tak jak było kiedyś.
Tak jak było kiedyś
Najlepiej, gdyby nauczycielka udusiła to dziecko? Od słów krytyki do podduszania daleka droga. Szacunku się naucz do rodzica i dziecka. Nie dziwię się już tej pogardzie dla nauczycieli, jak widzę co tu piszecie i jak macie za nic DZIECKO to niestety szkoda dzieci do szkoły posyłać. No i lekcje samoobrony trzeba by dziecku dać co by żywe wróciło.
Ewa, bijesz pianę. Przecież to chyba nie Pani dyrektor z koleżankami spoiła i naćpała chłopaka? Moje dziecko też chodziło do tej szkoły, za poprzedniej Pani dyrektor, nigdy nie stała się mu krzywda, ale incydenty takie bywały. Chyba jak wszędzie, nie jest to wina szkoły.