Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

PG nr 1

Ilość postów: 8 | Odsłon: 2414 | Najnowszy post
  • PG nr 1

Moje dziecko wróciło ze szkoły zszokowane. Czy to jest szkoła dla dzieci, których rodzice mają dużo pieniędzy? Już na pierwszych lekcjach ( klasa 1 ) było przeprowadzane "dochodzenie" kto jest kim. Dzieci lekarzy, nauczycieli, właścicieli prywatnych firm itp. Czyli co? Ci będą lepiej traktowani? A co moje dziecko ma powiedzieć, że matka pracuje na kasie w hurtowni, a ojciec nie przesyła alimentów na czas? Szanowna dyrekcjo, czy na tym polega nauczanie w tej szkole? Czy nie każdemu dziecku należy się szacunek i ocena za wiedzę, nie za nazwisko i zasobność portfela?

Gość_nie-lekarka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: PG nr 1

też cos takiego słyszałam o tej szkole

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: PG nr 1

Spokojnie bez emocji, przez ostatnie trzy lata był tam taki jeden co mu wszystko przeszkadzało. Moje dzieci chodzą do tej szkoły i jest wszystko OK. Ja nie jestem ani lekarzem ani piekarzem. Przypilnuj tylko żeby się uczyło i wiedziało co mu wolno a co nie.

Gość_~as
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie rozumiem zdziwienia: przecież do PG 1 chodzą głównie dzieci ze "złodziejówki" czyli miejscowa "ślachta". To wiedza powszechna w mieście. Za nowej dyrekcji będzie jeszcze ciekawiej.

Gość_Agata
        Zgłoś
        Odpowiedz

To prawda. W PG 1 najlepiej miały dzieci bogatych rodziców. Może coś się zmieni dzięki nowej pani dyrektor...Ja bym do tej szkoły dziecka nie posłała

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

szczególnie lubi faforyzować dzieci z tz"elity" pani Grabowska co widać gołym okiem nawet tam nie pracując a bedąc częstym gościem...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W tym roku skończyłam to gimnazjum i nie uważam, żeby istniały jakieś podziały. Nauczyciele są w porządku, uważam, że Pani przesadza.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

W ogóle jestem przerażona opiniami ludzi, którzy o niczym nie mają zielonego pojęcia, a swoje sądy opieraja na pogłoskach i pomówieniach!!!ja byłam bardzo zadowolona z tej szkoły i mile wspominam....wystarczy, że dziecko ma ochotę do nauki!!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -