Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pełnomocnictwo u notariusza - gdzie w Ostrowcu po godzinie 15:00?

Ilość postów: 10 | Odsłon: 845 | Najnowszy post
  • Pełnomocnictwo u notariusza - gdzie w Ostrowcu po godzinie 15:00?

Gdzie załatwię pełnomocnictwo dla drugiej osoby po godzinie 15 oraz ile to kosztuje i jakie dokumenty potrzeba

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza - gdzie w Ostrowcu po godzinie 15:00?

odpowie ktoś ? zależy mi pilnie a nie jestem z Ostrowca i nie wiem gdzie sie udac :(

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza - gdzie w Ostrowcu po godzinie 15:00?

pełnomocnictwo nawet w sprawach cywilnych toczących się przed sądem nie musi być poświadczane notarialnie. Napisz jaki rodzaj pełnomocnictwa Cię interesuje i czy jest tam zawarta klauzura o poświadczeniu notarialnym pełnomocnictwa??

Gość_LEX
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pełnomocnictwo w sprawach sądowych a mieszkam poza Polską i nie jestem w stanie załatwiać osobiście

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

do spraw sądowych można upoważnić kogoś w trakcie toczącej sie sprawy np pierwszej, można napisac pismo do sądu, w którym kogoś się upoważnia, można też u notariusza.

ja mam od notariusza, reprezentuję brata. ale to sąd adm.

odbieram na podstawie tego pełnomocnictwa wszelką korespondencję w tym z sądu adm, ale nie mogę odebrać z sądu rej. czy okręg.

żebym mogła w razie co odbierac z rej lub okreg musiałby brat mnie upowaznić, w uproszczeniu mówiąc, przed sądem.

koszt pełnomocnictwa u notariusza, cena sprzed 4 lat bodajże 120 zł.

polecam, gdy jesteś, jak mój brat, za granicą, bo napewno się przyda. a co do tego przed sądem to zalezy czego sprawa dotyczy, czy masz prawnika, czy już się toczy czy wnosisz dopiero itp

nie słuchaj tu nikogo tylko weź z netu nr do sądu, w którym masz sprawę , zadzwon, dopytaj i wtedy bedziesz wiedzial jakie i od kogo cu otrzebne.

pozdrawiam :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza

pełnomocnictwo nawet w sprawach cywilnych toczących się przed sądem nie musi być poświadczane notarialnie. Napisz jaki rodzaj pełnomocnictwa Cię interesuje i czy jest tam zawarta klauzura o poświadczeniu notarialnym pełnomocnictwa??

Gość_LEX
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza

W większości będą to sprawy cywilne jednak jest też kilka urzędowych czy urzedowo -bankowych nie wiem gdzie i jakie jest potrzebne więc chcę załatwić to notarialnie, w Polsce jestem do poniedziałku wlacznie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza

moje pełnomocnictwo spisywane było u pani Pyrżak kolo pko bp

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Pełnomocnictwo u notariusza

1. napisz pełnomcnictwo u notariusza. przyda się zobaczysz.

2. jak pisalam wyzej:"nie słuchaj tu nikogo tylko weź z netu nr do sądu, w którym masz sprawę , zadzwon, dopytaj i wtedy bedziesz wiedzial jakie i od kogo ci potrzebne."

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi