Gosciu z 14:46-chce Cie uprzedzic,iz nie jestes osoba anonimowa,i IP twojego komputera moze byc w kazdej chwili namierzone! Ja z Ani jestem bardzo zadowolona! Ale mniejsza z tym! Tobie za pezpodstawne wypisywanie steku bzdur,na ktorych zapewne dowodow nieposiadasz (bo gadac,i obrabiac anonimowo to kazdy moze),grozi Ci kara minimom grzywnej za straty moralne,bezdpodstawne oczernianie no i mozemy jeszcze podciagnac tu odszkodowanie za utrate uszczerbku na zdrowiu (nerwy z tym zwiazane)!
jak ktos moze oczerniac wlasnie Anie jak Ona ma fiola na punkcie dezynfekcji osobiscie do niej chodze ona nawet miski dezynfekuje ktos pisze takie brednie ze tez bym zglosila to na policjie
ja ostatni raz wypwiadam sie na forum jezeli takie osoby sie oczernia ona jest naprawde rewelacyjna w tym co wykonuje ja nie wiem ale ktos ma jakis problem ze Anka jest dobraa w tym co robi
Na Poniatowskiego, jeżeli chodzi o panią Renatę. Nie ma lepszej od niej. Polecam
Ale w mieszkaniu w bloku ma salonik pani Renia . Jest świetna, ale nie podam jej numeru bo nie upoważniła mnie do tego. Jak będę u niej spytam czy gdzieś się reklamuje.
A ta Ania mobilna to jest jakoś dostępna przez telefon ?
Czy tak sobie dorabia po cichu ?
Hybrydę robi Kinga koło targowicy. Pracuje na dobrych materiałach. Polecam
ania mobilna ma dzialalnosc zarejestrowana tel poszukaj na stronie internetowej
Teraz laseczki do japonek sztuczne paznokietki będą robic .
Prowadzę salon gdzie wykonujemy pedicure i oprócz tego, że misa jest ZAWSZE zdezynfekowana to używamy również jednorazowych worków do pedicure. Nie jest wielkim wyczynem sama dezynfekcja, trzeba również pomyśleć o sterylizacji narzędzi, szczególnie kiedy ktoś przyjeżdża do Ciebie do domu powinien mieć każdy artykuł, którego używa (cążki, frezy itp.) wysterylizowane i hermetycznie zapakowane w pojedyncze opakowania. Jeśli już jesteście kosmetyczkami zacznijcie Panie bardziej dbać o higienę i profilaktykę chorób zakaźnych, sama dezynfekcja jest NIEWYSTARCZAJĄCA!