Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

myślisz że tak łatwo zdobyć dowody na handel dziecmi? rżniesz Jacek głupa bo masz parcie na koryto. TO politycy napisali takie ustawy i wprowadzilo takie regulacje że nikt tego potem nie kontroluje co sie z tymi dziećmi dzieje, RZĄD SIE NIE INTERESUJE DLATEGO TO DO RZĄDU, DO WSZYSTKICH POLITYKOW TRZEBA SIE ZWRACAĆ. Słynna sprawa dwóch sióstr adoptowanych do USA ktore mialy być razem a zostały na lotnisku brutalnie rozdzielone, młodsza zgwałcona bo adoptował pedofil, dziecko sie wykrwawiło na śmierć. Jest dużo takich przypadków, a tymczasem polskie rodzony latami czekają na adopcje, zagraniczne adopcje to czasem tylko 3 miesiace. Zainteresuje sie tym K15 czy tak jak paweł każe sie odpierdolić?

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

ci wszyscy politycy na wstępie powinni zostać zbadani przez psychologów i psychiatrów

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

Podnóżek prezesa?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

Lewica liberalna zaczyna się denerwować. I słusznie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Idę zobaczę co ma do powiedzenia, może mnie przekona.

Gość_Wszystko wiedzący
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ciekawe czy antyNwo pójdzie. Pewnie nie... Za daleko od internetu i jego bzdur.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja bym poszedł ale nie mam czasu bo pracuje na tych próżniaków wiadomo przez kogo sterowanych, ktonzawłaszczył JOWy i usunął z partii patriotow ktora potem przeksztalcila sie w ruch :)

https://www.youtube.com/watch?v=B9tuBoz7_io

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

Hańba, to jest normalna zdrada, przed II Wojną wiadomo co prawo za takie coś przewidywało. Zrobione BEZ KONSULTACJI SPOŁECZNYCH i pytania obywateli, czy życzą sobie żeby Polska została w to wciągnięta. Co dalej wiadomo, DO POLSKI ŚCIĄGAJĄ JUŻ HORDY MUZUŁMANÓW, POTEM ZOSTANIE JUŻ TYLKO....SPROWADZIĆ HORDY Z MOSSADU, "DO RATOWANIA POLAKÓW PRZED MUZUŁMANAMI." Składa się do kupy czy nie? co k15 z tym zrobi???

https://youtu.be/sBMlYhTLWc8

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

No i byłem. O samorządach tyle powiedziane co i nic. Jeżeli chodzi o tzw wielka politykę to mam podobne zdanie. Natomiast jeden z uczestników tego spotkania powiedział nieprawdę dotyczącą ostrowieckich basenów i zarzutów prokuratorskich kierowanych w kierunku prezydenta miasta.

Kandydaci z Kukiz 15 do rady miasta oraz powiatu niewiele mieli do powiedzenia. Jedynymi których było warto posłuchać to kandydaci do sejmiku wojewodzkiego.

Czy ktoś przekonał mnie do oddania głosu na niego.

Hmm może Pan Krysa startujący do sejmiku.

Gość_Wszystko wiedzący
                Zgłoś
                Odpowiedz

Pan Krysa z tego co ja wiem, startuje z listy Kukiz15, ale z ramienia Prawicy dla Rzeczpospolitej. Taki układ pomiędzy Kukizem, a Markiem Jurkiem.

ciemniak12
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

ty k....a głuchy jestes? przecież 80% było o samorządzie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Spotkanie z Pawłem Kukizem to spotkanie z fachowcem, patriotą i dobrym człowiekiem. Byłem i widziałem.

Gość_Jacek W
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

warto poczytać....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -