myślisz że tak łatwo zdobyć dowody na handel dziecmi? rżniesz Jacek głupa bo masz parcie na koryto. TO politycy napisali takie ustawy i wprowadzilo takie regulacje że nikt tego potem nie kontroluje co sie z tymi dziećmi dzieje, RZĄD SIE NIE INTERESUJE DLATEGO TO DO RZĄDU, DO WSZYSTKICH POLITYKOW TRZEBA SIE ZWRACAĆ. Słynna sprawa dwóch sióstr adoptowanych do USA ktore mialy być razem a zostały na lotnisku brutalnie rozdzielone, młodsza zgwałcona bo adoptował pedofil, dziecko sie wykrwawiło na śmierć. Jest dużo takich przypadków, a tymczasem polskie rodzony latami czekają na adopcje, zagraniczne adopcje to czasem tylko 3 miesiace. Zainteresuje sie tym K15 czy tak jak paweł każe sie odpierdolić?
ci wszyscy politycy na wstępie powinni zostać zbadani przez psychologów i psychiatrów
dokładnie tak uważam...
Ten wazeliniarz kukis do psychiatry....WÓDA I NARKOTYKI zryły mu Leb
Podnóżek prezesa?
Lewica liberalna zaczyna się denerwować. I słusznie.
Idę zobaczę co ma do powiedzenia, może mnie przekona.
Ciekawe czy antyNwo pójdzie. Pewnie nie... Za daleko od internetu i jego bzdur.
ja bym poszedł ale nie mam czasu bo pracuje na tych próżniaków wiadomo przez kogo sterowanych, ktonzawłaszczył JOWy i usunął z partii patriotow ktora potem przeksztalcila sie w ruch :)
https://www.youtube.com/watch?v=B9tuBoz7_io
Hańba, to jest normalna zdrada, przed II Wojną wiadomo co prawo za takie coś przewidywało. Zrobione BEZ KONSULTACJI SPOŁECZNYCH i pytania obywateli, czy życzą sobie żeby Polska została w to wciągnięta. Co dalej wiadomo, DO POLSKI ŚCIĄGAJĄ JUŻ HORDY MUZUŁMANÓW, POTEM ZOSTANIE JUŻ TYLKO....SPROWADZIĆ HORDY Z MOSSADU, "DO RATOWANIA POLAKÓW PRZED MUZUŁMANAMI." Składa się do kupy czy nie? co k15 z tym zrobi???
https://youtu.be/sBMlYhTLWc8
No i byłem. O samorządach tyle powiedziane co i nic. Jeżeli chodzi o tzw wielka politykę to mam podobne zdanie. Natomiast jeden z uczestników tego spotkania powiedział nieprawdę dotyczącą ostrowieckich basenów i zarzutów prokuratorskich kierowanych w kierunku prezydenta miasta.
Kandydaci z Kukiz 15 do rady miasta oraz powiatu niewiele mieli do powiedzenia. Jedynymi których było warto posłuchać to kandydaci do sejmiku wojewodzkiego.
Czy ktoś przekonał mnie do oddania głosu na niego.
Hmm może Pan Krysa startujący do sejmiku.
Pan Krysa z tego co ja wiem, startuje z listy Kukiz15, ale z ramienia Prawicy dla Rzeczpospolitej. Taki układ pomiędzy Kukizem, a Markiem Jurkiem.
ty k....a głuchy jestes? przecież 80% było o samorządzie.
Spotkanie z Pawłem Kukizem to spotkanie z fachowcem, patriotą i dobrym człowiekiem. Byłem i widziałem.
warto poczytać....