Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

tak antyNwo!!! zakaz 5G, wyprowadzenie Polski z Nato i UE, następnie likwidacja telefonów komórkowych, w dalszym etapie zakaz odbiorników radiowych i telewizyjnych. Na samym końcu zakaz przesyłu prądu, likwidacja elektrowni. Będziemy starali się wprowadzić ludzi do jaskiń a ty będziesz Królem!!!! Ale to potrwa jeszcze trochę, także cierpliwości.

Gość_Jacek Wójcicki
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

No to jeszcze nie chipujcie ludzi, bo tego antyNwo też nie lubi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 59

Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

to nie mam więcej pytań !!! sami widzicie ze nie warto przychodzić, poplynela kasa od koncernow?

http://img.liczniki.org/20180925/FB_IMG_1537868749101-1537868838.jpg

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I ty się dziwisz, że nazywają cie wioskowym głupkiem???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

Odp.: Paweł Kukiz w Ostrowcu Św. 27 września 2018 roku w restauracji Regasa 18.30

gdyby jacek nie był tępym idiotą to by sobie wyguglował jak wielu naukowców domaga sie MORATORIUM smiercipnosnrgo 5g zreszta lte wystarczy! ale łun sie ciesy ze mo mast we sarnufku

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

udało mi się chyba wyprowadzić antyNwo z równowagi. AntyNwo swoją wiedzę czerpie tylko z google lub youtuba... w życiu nie czytał książek, jest małym zastraszonym świrkiem... tylko tutaj może błyszczeć, bo nikt go nie widzi, nikt na niego nie krzyczy... wybaczmy mu i lajkujmy ;)

Gość_Jacek Wójcicki
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hehe. W punkt.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 80

nic ci sie w życiu nie udało nawet wyprowadzić mnie z rownowagi :) tak lewackie trole zmieniają temat jak nie mają argumentów to czepiają się źródeł wiedzy :) nie bój nic, książki o śmiercionośnym 5G też niedługo napiszą specjalnie dla nieoświeconego jacka. Tymczasem udanego wieczoru z faryzeuszem, czlowiekiem od pustych obietnic Kukizem

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

hahahaha... dobry jesteś. Napisz książkę. A powiedz mi ty to jesteś gdzieś w domu, pracy czy szpitalu? jesteś niedouczony i niedoczytany chłopie. Wkleiłem Ci w innym poście co sądzimy o ustawie 447. Uwielbiasz googlować i nic nie znalazłeś? Ale zauważyłem, że jednak wkurzyłes się bo zgłaszasz posty do moderatora. Nieładnie ....

Gość_Jacek Wójcicki
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 86

i co antyNwo cwaniaku, nie chcesz potwierdzić oficjalnie, że masz takie wiadomości, że Kukiz15 wziął kasę? Wymiękasz? Przecież dostałeś konkretne pytanie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 93

Gość_Mariusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 94

Gość_Mariusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 84

antyNwo jesteś pewien że Kukiz15 przyjął pieniądze od jakiegoś koncernu? Proszę odpowiedz wprost.

Gość_Jacek Wójcicki
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Tak?, o koncertach charytatywnych na rzecz chorych dzieci dla równowagi wypadałoby wspomnieć. Gratuluję rzetelności budowania wizerunku człowieka n.p. filmiku, w sytuacji gdy jest możliwość spotkać się z nim i porozmawiania w realu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Niech Judasz idzie na drzewo !!!!!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

pytania są proste, dlaczego Jacek.nie odpowiada? Nie wie?

1. Poplynela kasa od koncernow? Bo obiecywali zniesienie przymusi szczepień. Teraz możemy ocenić ich dzialalnosc, przed wyborami jest najlepszy moment właśnie :)

http://img.liczniki.org/20180925/FB_IMG_1537868749101-1537868838.jpg

2. Dlaczego Paweł nie reaguje (a wręcz zachował się jak cham) skoro wiele razy od Bednarza dostał dowody na handel dziecmi?

antyNwo
        Zgłoś
        Odpowiedz

Już ci odpowiadam, chociaż nie powinienem sie wdawać z tobą w dyskusje bo ty i tak nic nie rozumiesz i nie przyjmujesz.

Żadna kasa nie poszła. A tak jak ci pisałem w K15 jest demokracja więc każdy decyduje czy dziecko szczepić czy nie i każdy może miec swoje zdanie.

Nie znam tego Bednarza, nie wiem kto to jest. A jak uważasz miał zareagować tuż przed spotkaniem? A jakie ten bednarz ma dowody? Od tego jest policja, sądy, prokuratura a nie poseł. Jak są dowody to do sądu.

Gość_Jacek Wójcicki
          Zgłoś
          Odpowiedz

był na policji ale jak ich to nie interesuje to robi co może rozumiesz? twierdzi też że ma też dowody kto zabił Papałe. Dlaczego policja sie tym nie zajmuje ja ci na tacy nie podam wszystko Bednarz wyjasnia w swoich filmach. Ja nie stwoerdzam że k15 wzial kase ja sie pytam! nie widziales znaku zapytania? A pytam sie bo nagła zmiana stanowiska jest zastanawiajaca. CO MNIE TO OBCHODZI ŻE W K15 KAŻDY SAM DECYDUJE CZY SZCZEPI DZIECKO NO chłopie nie wykręcaj sie, poprostu sie przyznaj że nie zniesliscie przymusu a nawet odcieliacie sie od ustawy SN. A jeszcze niedawno https://youtu.be/6BqHDazdGek

WSTYD I HAŃBA tak sie zeszmacić

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę