Zapraszamy na spotkanie z Pawłem Kukizem liderem Stowarzyszenia Kukiz 15.
Odbędzie się ono jak w temacie.
Nareszcie...
Super. Chciałem go zobaczyć na żywo i zobaczyć co ma do powiedzenia. Zamierzam głosować na niego.
W sprawie handlu dziećmi to on wylewny nie jest
Sprawny pływak !!!!!!
dla mnie to człowiek bez kręgosłupa - taki nikt
Dobry jest. Ale i tak popre pis. Kukiz15 to jedyna normalna opozycja.
Jedno Kukiz15 mogę przyznać - nie trzeba włazić w cztery litery "rozdającemu karty", aby móc w tej grupie działać. A to wyjątek.
Tzn. o jakim kregosłupie mówisz? bo to jedyna taka osoba, która posiada kręgosłup moralny, jedyna osoba, która dziś mowi to samo co na poczatku.
Bez kręgosłupa? Mówisz chyba o peselowcu jakimś. Oni są jak glisty.
fantastyczna reakcja na nękanie przez jakiegoś kretyna typu antyNwo!!! Bravo Paweł Kukiz, popieram Cię a teraz popieram tzrykrotnie bardziej!
Bardzo podoba mi się reakcja trolików na tym forum. antyNwo również nie zawiódł. Jeszcze raz zapraszamy wszystkich ludzi dobrej woli, którzy chcą żyć w wolnym kraju.
brak reakcji na handel dziećmi spowodował że on jest dla mmie zwykłym śmieciem, sami sobie odpowiedzcie dlaczego w sumie wszyscy politycy nie reagują. Paweł kiedyś powiedział " naplujcie mi w ryj jak pójdę do polityki" czy to jest może aktualne?
Dorwałeś jeden idiotyczny filmik, gdzie jakiś palant (może ty antyNwo) prześladuje Pawła Kukiza zadając non stop te same pytania. Pogratulować mu opanowania, że nie przywalił mu w pysk. Przyjdź wreszcie antyNwo zobaczą wszyscy ciebie w całej odsłonie. Ale weż płaszcz aluminiowy bo tam będa światła, kamery i internet więc będzie promieniowanie.
Wiesz co, w tym filmiku, który wrzuciłeś, Kukiz jest wyraźnie zaskoczony pytaniem o dzieci. Chyba miał tam umówione prywatne spotkanie i nie był przygotowany. Nie to żebym go tłumaczył, chociaż ewidentnie sympatię do niego mam za Aya, za texty i wgl. Niestety rozczarował mnie trochę. Nadto, mimo, że przywołuje jakieś tam głębokie polskie pochodzenie, jego fizjonomia świadczy zgoła inaczej.
Na tej podstawie próbujesz insynuować jakąś nieszczerość, czy też niejednoznaczność Pawła? To absurd.
SCZ wyobraź sobie sytuację... czekasz na ważne spotkanie, które ma się odbyc za chwilę. Chcesz się skoncentować, a tu przychodzi setny raz jakiś upierdliwiec i pyta Cię np. czy to prawda że molestuje Pan swoje dzieci bo tak gdzieś przeczytałeś. Człowieku nie powołuj się nawet na pierdoły jakie cytuje ten kretyn antyNwo.
on wiele razy dostawał teczke z
dokumentami, plyta cd,z dowodami na handel dziećmi więc po tym pytaniu jakie widzimy na filmie nie był zdziwiony a raczej wnerwiony, boi sie o życie bo wie że nic nie zrobi z tym? Liroy zrobił sporo i w sumie tylko on i Skutecki temat rusza. W temacie szczepień za to wstd i hańba! Politycy powinni placic prywatnymi pieniedzmi za nie spelnioną chociaz jedna obietnice!
"[Kukiz odcina się od poparcia ustawy odnośnie dobrowolności szczepień]
Z całego komitetu Kukiz'15 tylko Paweł Skutecki poparł? Nie bardzo to pasuje do wolnościowych haseł i tego co sam Kukiz mówił wcześniej tzn. "Jeśli chodzi o szczepienia to absolutnie rodzice powinni decydować czy oni chcą szczepić dziecko, czy nie."
Chociaż w polityce to nic dziwnego, że się czasem polityk musi odcinać od tego co sam powiedział wcześniej ;)"