Witam,
od pewnego czasu szukam na nk i facebooku znajomej.
Patrycja R.
Po ślubie zmieniła nazwisko i wyszukiwanie nie daje rady.
W ostrowcu mieszkała na rogu mickiewicza i sienkiewicza.Teraz chyba mieszka w miłkowie
Z góry dziekuję za jakiekolwiek namiary.
Wiem tylko,że codziennie rano przywozi dziecko do szkoły nr.4.Ale pewnie nie ma jej na tych portalach,bo to też moja znajoma.
Dzięki za info. Jesli myślimy o tej samej osobie to przynajmniej wiem że zyje :).
BTW : rocznik 79-81? Jakieś 4 -5 lat temu była hostessą?I z Miłkowa?Bo tego nie byłem na 100% pewien.
Bardzo miła dziewczyna, taka ją pamiętam. Jeśli to ta,oczywiście.
gratulacje dla sąsiada:( A skąd sąsiad wie ze ta pani zyczy sobie zeby takie informacje udzielac obcemu? tj gdzie dziecko wodzi?? a moze to jakis psychol pod maską dawnego kolegi albo kogos wiecej?? Mozecie sie smiac ale i takich ludzi nie brakuje. Gratuluje jeszcze raz rozwagi
Prosiłem o jakiekolwiek namiary Patrycji, a nie dziecka. W domyśle : namiary na kontakt przez internet. W domyśle : fcb, nk,gg,skype.
Myslę, że tym komentarzem czujny jak pies podwójny obywatel z godziny 22:59 zasłużył na pochwałę w dzienniczku młodego aspiranta, tuż po pochwale za wykrycie północnokoreańskiego spisku mającego na celu zresetowanie swiatowego internetu poprzez użycie tajnej kombinacji klawiszy CTRL+ALT+DEL.
nie zgrywaj nieogarnietego, nie masz do czynienia z idiotami, nikomu nie chodzilo o dziecko
A skąd wiadomo czy Patrycja sobie życzy żeby Jej poszukiwać?