Cieszę że się podoba , poproszę o adresy email do kontaktu .
Piszę się na takie spotkanie. Jest jeden warunek. Musi być bal karnawałowy - przebierańców. Będę przebrana za Marilyn Monroe. Zwiewna sukienka… i choć raz będę słodką blondynką (fikcyjną - podobnie jak ona). Używam innego zapachu niż Chanel N°5… ale zapewniam, że będę czarowała wyglądem, tańcem, śpiewem i temperamentem. Proszę o kontakt.
No wreszcie zaczynają padać jakieś mądre propozycje ale ale ktoą się podszywa pod moje 50+ i wiem że to nie założyciel wątku bo ja nie pisałem tych rzeczy a juz napewno nie o tej godzinie a więc gościu 50+ zmień podpis albo miej na tyle odwagi i powiedz dlaczego piszesz za mnie, chociaż piszesz mądrze i po mojej myśli.
To ja wczoraj zakładałem posta i ja walczyłęm z geniuszami co tutaj pisali jakieś bzdury itp, widzę że już ich nie ma. no i dobrze a przynajmniej raz spróbujmy cos zrobić ciekawego dla siebie a nie tylko pisanie pisanie i nic z tego. Ktoś mówi i pisze wnuki, a odkąd to ja dorosły człowiek mam być rozliczany przez wnuki z tego co robię? Śmieszne jeszce nie zramolałem tak aby sie przejmować tylko wnukami i ich zdaniem. Mam prawo do własnego życia i współczuje tym co musza się obawiac co powie rodzina widocznie są tak uzaleznieni,albo tak prymitywni. Im współczuję a my inni bierzmy się za zycie bo tak niewiele go zostało i nie jest łatwe, więc chyba czas aby zadbać o siebie i swoje rozrywki.
Hm… Widzę, że pomyliłam piętra. Pisałam się na bal par uroczych 40-latów a trafiłam na bal samotnych… W najbliższej dziesięciolatce nie jest to realne, że zostanę już babcią. A do 50-tki jeszcze mi ho ho… albo jeszcze więcej :)
Niezmiernie się cieszę, że propozycja Ci się spodobała. Wykorzystaj ją… Życzę powodzenia.
@50+ uważasz się za alfę i omegę a nie wiesz że można się zalogować i mieć swój stały nick ? Twoje podejście do rodziny jest naprawdę "nowoczesne" i jest dowodem że na starość czlowiek dziecinnieje .
No bo jest XXI wiek kolego miły a wcale nie jestem stary i to co piszę świadczy własnie o mnie. Do rodziny mam podejście zdrowe i normalne. A do życia oprócz chleba potrzebna i kielbasa i inne dodtaki czyli znajomi, imprezy i trochę atrakcji na miarę wieku naszego i tego XXI europejskiego.Pozdrawiam ramoli i pilotomanów, oraz piwoszów domorosłych oraz innych dziadomaniaków.
Im więcej piszesz tym więcej się pogrążasz .
ktos chetny na sex z wymianą parterów/ek?
@xxx , mogę się wymienić na klaser znaczków , piszesz się ?
Ja przyjdę przebrany za biblijnego Adama szukam Ewy do kompletu :)
Tak zapytam z ciekawości… Przyjdziesz z jabłkiem czy bez? No i czy będziesz miał listek… bo dużo psów jest w okolicy. Ciągle komuś uciekają…
W zimę liść to spory problem , bedę miał miał zieloną igiełkę z sosny ..:) Za uchem ..
Czym chcesz skusisz Ewę?
A co powiedzą wnuki dziadku jak pokażesz "igiełkę" sosnową?