Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pary w wieku 40+

Ilość postów: 48 | Odsłon: 2678 | Najnowszy post
  • Pary w wieku 40+

Ostatnio na forum zbierali się samotni i samotne powyżej pewnego wieku. I w końcu ustalili termin. Pewne osoby pytały czy pary też mogłyby się dołączyć i okazało się że nie, bo to ma być spotkanie dla samotnych. Popieram pomysł i wcale się nie dziwię, że wolą sami. Ale ale napewno w Ostrowcu jest wiele par, małżeństw itp, którzy chętnie by się spotkali, poznali a może nawet i zaprzyjaźnili. Napewno są takie pary, które nie mogą znaleć fajnego, odpowiedniego towarzystwa lub po prostu nie mają na to możliwości. Nieważne z jakiego powodu. Różnie bywa, dzieci porosły, powyjeźdźały lub mają swoje życie, rodzina jest taka jaka jest i czasami to nie ma nawet z kim pogadać czy wypić drinka, a latem na przykład wspólnie wyskoczyć na weekend lub choćby na niedzielę poza miasto. Jeżeli są tacy ludzie tu na forum, znacie takowych to piszcie tu i teraz. Zawsze można coś zorganizować wreszcie jest karnawał i wiosna idzie. Wszelkie propozycje mile widziane. Oczywiście mądre i poważne, dziwakom, głupolom, szukającym sensacji i przygód dziękujemy. Pozytywnie zakręconym mówimy tak zapraszamy do nas

Gość_50+
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pary w wieku 40+

Wiesz,ze takie znajomości często kończą się wymianami partnerek/ów.:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bzdura chyba że ktoś jest powalony. A posiedzieć, pogadać, pożartować po prostu tak jak normalni ludzie, czy zawsze musicie się dopatrywać podtekstów których nie ma? No chyba że masz przykre doświadczenia. Ale to chyba zależy tylko od Ciebie. Jeżeli natomiast masz nadziję na taką wymianę to raczej pomyliłeś adresy. Są inne portale zajmujące się takimi sprawami, jak nie znasz adresu to napisz pomożemy i podamy Ci gdzie szukać. Napewno nie tu i teraz a tymbardziej nie wtym poście. Czy jak masz swoje towarzystwo to też się wymieniacie? Bo chyba nie o to tu chodziło. Baw się dobrze ale nie z nami, powodzenia...

Gość_50+
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na razie to jesteś sam z żoną:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Pary w wieku 40+

Próbuję zrozumiec o co Ci chodzi :

- masz 50+ i szukasz 40+ .. dlaczego nie 50+ czy 60+ ? Jakaś nieczysta intencja ?

- wiesz że są portale na wymianę partnerów ( ja o nich nie wiedziałem do dziś )

- nie masz swoich znajomych , co się z nimi stało 50+ to nie wiek na sąd boży ..

Gość_44
          Zgłoś
          Odpowiedz

W dodatku nie zna się na zartach sztywniak jeden :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Chciałaś po swingować?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jakby co to ja też się pisze :)

Grubasek
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Gościu _44 jeśli mam 49 lat to napisze 40+ , ale za 4 miesiące muszę napisać 50+. Myślisz , że to duża różnica? : )

Gość_PIRANIA
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

No toś strasznie zacofany bez obrazy Pirania ma rację jak inaczej napisać. czemu nie 60+ no bo mam dużo mniej i towarzystwo dobieram do siebie, to chyba logiczne. O portalach wiem bo jestem dzisiejszy i potrafie czytać ze zrozumieniem, a i klawiaturę też umiem obsługiwać i wiem co się robi z komputerem. Nie mam znajomych, a może mam tylko są daleko? Intencje jak najczystsze ale w tym zaścianku od razu pada podejrzenie,że się szuka bóg wie co? Może nie każdy ma możliwość poznania nowych ciekawych ludzi. Jakbym szukał przygód to jak widzisz wiem co trzeba zrobić i gdzie kliknąć. Ale tu chyba nie ma fajnych, ciekawych ludzi tylko dziwadła siedzące przed komputerem i podejrzewające wszystkich oo wszystko. Dlatego tu w tym mieście nie ma nikogo na ulicach, pusto w knajpkach i nic się nie dzieje. Teraz jasne wszystko. Obgadać, ponabijać się z innych, wyszczerzyć kły to tak ale bezpiecznie schowany za monitorem bo to nie boli i jest anonimowe. A tak wyjśc z tą zoną do ludzi to nie ma kto. Oj lepiej ćwiczyć palca na pilocie i popijać piwo, potem uwalić się spać i tak z dnai na dzień aż do starości. Nieciekawe raczej.

Gość_50+
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pirana ...za kilka miesiecy bedziesz 50 a nie 50+ gwoli ścisłości (od razu widać że nie jestes kobietą ) . @50+ o mało nie oplułem ekranu ze śmiechu jak wyczytalem że wiesz do czego służy komputer . Dziwadłem jest ktoś kto uważa że internet i komputer załatwi jego życiowe problemy . Czy nie mozesz wziąść swoją piękną żonę pod ramię i iść w sloneczny dzień na spacer ? Nie możesz zaprosic ją na kawę z dobrym ciachem ? Tak dużo trzeba by mieć ze sobą chwilę przyjemnosci ? Po co ci tłok w knajpkach jak jesteś ty i ona ? Coś z tobą jest naprawdę nie tak ...

Gość_44
              Zgłoś
              Odpowiedz

Miły Gościu _44 dziękuje za uściślenie. Jestem kobietą i to jaką !!! : )

Gość_PIRANIA
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

@50+ twoja nowoczesność powala a czytanie ze zrozumieniem nie ma u mnie zrozumienia . W twoim wieku nie przyznałbym się że byłem na takich portalach , co wnuki powiedzą ?

Grubasek
              Zgłoś
              Odpowiedz

+50: brawo dla Ciebie! Ja na miejscu Twoich wnuków chciałabym mieć takiego dziadka :-)

Alexis
                Zgłoś
                Odpowiedz

@Alexis , jak tak bardzo się ci podoba 50+ to może pierwsza się zdeklarujesz na miłe spotkania w kameralnym gronie ?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Biedny dziadziu wnuczków się boisz no cóż współczuję i pozdrawiam człowieka tak uzaleznionego od rodziny. Nie bierzcie z niego przykładu bo to żałosne. Co wnuki powiedzą ? człowieku te wnuki więcej od ciebie wiedzą i śmieją się z wapniaków.

Gość_50+
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Dobrze napisane.

Gość_dona
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Zajefany pomysł !