Wczoraj dwukrotnie zadawałem to pytanie, ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć. Pytanie brzmi: na kogo konkretnie (nazwisko i imię osoby) z ruchu tego pana będziecie głosowali i dlaczego? Jeśli pytanie jest za trudne, to proszę nie odpowiadać.
"chłopak ok" to uzasadnienie? Jak ty nie szanujesz ludzi! Stara się taki, drukuje ulotki, plakaty, pisze o swoich osiągnięciach a co otrzymuje w zamian? Krótkie podsumowanie: "chłopak ok".
A ile masz lat Bllondy? Przecież trzeba być pełnoletnim, aby głosować! Z wpisu na to nie wygląda.
Jak by napisał dlaczego chce głosować i przytoczył program od razu byłoby,że propaganda, fajny jesteś 18.07
Udajesz, że nie rozumiesz czy naprawdę nie kumasz o co mogło chodzić temu z 18:07?
Pytanie było proste: na kogo chcesz głosować i dlaczego. Przytoczyć program może każdy. W Internecie pewnie można znaleźć. Ja też chcę wiedzieć dlaczego ktoś chce głosować na ten ruch? Dla mnie to niepojęte, że można głosować na kogoś, kogo nazwisko poznało się parę minut wcześniej. I uzasadnienie: 50-letni facet to "chłopak ok". A to osoba z jakiejś wioski z okolic Kielc. Miejcie trochę szacunku dla siebie i czytelników tego forum.
Partia Palikota i jej lider kojarzy mi się nieodparcie z trzema atrybutami:
wywalonym ozorem, sztucznym penisem i tanim winem zwanym mózgotrzepem.
Po wyborach z pewnością powróci do poprzedniej normalności.
facet ma pieniądze , a polityką się bawi .w przeciwieństwie do innych biedaków z wiejskiej .może coś zrobić .
Dokładnie- Facet ma pieniadze wiec koryto mu bardzo nie potrzebne.Może cos z tego będzie.On nie musi się nachapać.
Sadzac po dzisiejszym wyroku sadowym z forsa raczej krucho sie w Stowarzyszeniu zrobilo.
A może właśnie potrzebne mu jest zasiadanie w Sejmie? Jak dobrze poszukać w Internecie to znalazłoby się troszkę grzeszków tego pana. Ochrona przed wymiarem sprawiedliwości bardzo by się przydała.
Palikot raczej taniego wina nie pija;)
Palikot jest oszołomem jak inni szkoda głosować.
trudny to jestes ty za kogo ty sie masz ze tak piszesz do ludzi po co ktos ma ci pisac nazwisko osoby na ktora chce glosowac nie wystarczy ci ze ktos popiera RPP......noi co latwe
Po prostu jestem ciekaw, jakie procesy myślowe zachodzą w umysłach osób chcących głosować na ruch tego pana? Możesz mnie nazwać badaczem folkloru.
oj Procesie Myslowy czy ty nie jestes czasami ksiedzem