Trzeba wkoncu naklejać karne ku**sy i wtedy naucza sie parkowac
Po to sa wyzanczone linie zeby sie w nich miescic. Ale najwidoczniej ludzie boja sie dojezdzac do innych samochod. I potrzebuja dwa miejsca aby zaparkowac i wysiasc.
Pani fryzjerka też niech zabiera auto z małego parkingu spod sklepu bo to parking dla mieszkańców bloku a nie klientów itp
To popatrzcie na mały "parking" przy placu zabaw koło 87-88 tam dopiero są eugeniusze zwłaszcza dwóch Panów!
Maly parking ale chociaz ludzie umieja tam stawac i mieszcza sie samochody. A na tym duzym wstyd zeby brakowalo miejsc bo tak idealni kierowcy parkuja
Umieją tam stawiać?? haha dobre żarty!
Stawiac dobrze w liniach bo na straz miejska zadzwonimy
Ha ha ha
Powinni nie jezdzis na tos a raczej na wli czy top bo parkowac nie umieja..
A gdzie jest tak napisane 19.23? Skoro ma tam lokal, płaci czynsz, to też ma prawo parkować. A jak ktoś przyjedzie do ciebie w odwiedziny, to gdzie parkuje? Pod twoim blokiem? Przecież nie jest jego mieszkańcem. Pod leclerkiem każesz mu parkować?
Nie pozdrawiam starego dziada który dzwoni na straż miejska.Juz któryś raz z kolei nie wiem co mu to przeszkadza gdy nie mam gdzie zaparkować bo te barany stają na dwóch miejscach.Nauczcie się parkowac!!!
Popieram. Gdzie stanac jezeli caly parking jest zajety (z czego z 10miejsc jest zj****ych) to wiadomo ze trzeba na krawezniku.
Choc to parkowanie na wyjezdzie kolo ogrodowej to masakra niedlugo na ulicy stana na srodku. Nie raz zeby wyjechac trzeba stanac na drugim pasie dla wjezdzajacych bo pelno samochodow
To już wiem skąd tyle samochodów na parkingu.....z okolicznych chodników. Pomijając wszystko niektórzy jakby mogli to by pod drzwiami parkowali bo ciężko jest przejść parę kroków.
na tym parginku ma byc wybudowana fontanna
oraz luk triumfalny na parkingu przy bloku 88
przed pierwsza klatka
Choc osoby z 87 tez parkuja tu i chodza do swojego bloku dalej. Nie mam nic przeciwko gdyby nie to ze zle parkuja i marnuja miejsca. Oraz to ze inni staja na duzym parkingu ok spoko ale Ci z 87 jak staja na malym od razu przed klatkami to troche nie halo bo maja swoj parkin przy placu zabaw. Zajmuja miejsca osobom z tych klatek nigdzie nie jest podpisane owszem ale od dawna bylo widac gdzie kto staje a teraz Ci z 1i 2klatki musza szukac miejsca albo na 2parkingu o ile je znajda albo na krawezniku przed klatka