Brak slow na parkujacych przy tym duzym parkingu. W ogole sie nie trzyma nikt wyznaczonych linii. Nie ma miejsc trzeba stawac na kraweznikach lub przy innych blokach najwidoczniej niepotrzebne sa linie bo kazdy parkuje jak chce.
Na nieprawidłowe parkowanie auta jest skuteczny sposób.Zobacz filmik.
Kiedys tak nie bylo teraz Ci co mieszkaja w 88,91 nie maja gdzie stawac bo i osoby z 92 parkuja i inni
Nic by tak nie przeszkadzalo jak to ze kazdy staje jak chce i przypuscmy na 20miejsc 6jest zmarnowanych bo staja po srodku miejsca.
jest jeden mieszkaniec owego bloku który nonstop zglasza na straz miejska zle parkowanie.
Tyle miejsc a polowa jest zmarnowanych. Jakos kazdy kto parkuje dobrze radzi sobie z wysiadaniem i wsiadaniem ale inni maja wymowke. Poprostu stoja jak chca. Dziwi mnie ze widzac ze zle stanalem problem ma sie poprawic. Tylko marnuje sie miejsca i zajmuje innym
Jeszcze zeby oni sami parkowali dobrze. Niech pilnuja siebie a nie kogos
Sasiedzie ale jestes sasiad-donosiciel
a ja stanę w obronie tej kobiety,
1. linie są umowne, mają pomagać, ale jak ktoś chce szeroko drzwi otworzyć musi zająć więcej miejsca albo pobijać komuś auto, wtedy problem i trzeba płacić za malowanie, zauważ że auto obok a3 stoi na linii a zatem jeśli kobieta stanęła by na swoim miejscu zgodnie równo to miała by zaledwie 30-40 cm na otwarcie drzwi i weź tu wysiądź nie obijając a3 na dodatek dziecko z tyłu, to nie jej wina że kierowca a3 zostawił jej mało miejsca
2. naklejka w punkcie centralnym zasłania jej widok jazdy uniemożliwiając jej prowadzenie auta i może za to dostać mandat, ja na jej miejscu wezwałbym policję i miałbyś kolego pozamiatane, to jest unieruchomienie pojazdu, uniemożliwienie kierowcy prowadzenia pojazdu, podchodzi pod uszkodzenie auta.
ja bym zgłosił na policję.
Dzis jedno jedyne miejsce na caly parking z czego jakies 10jak nie lepiej jest zmarnowana bo sie boja stawac obok samochodu tylko najlepiej 2miejsca zajac dziadostwo. Coraz wiecej samochodow i kierowcow ale coraz mniej pojecia o parkowaniu.
Jak beznadziejny ? Że ludzi trzeba uczyć parkowac ?
Pozatym ten parking nie jest dla bloków sasiednich wiec niewiem co oni tu robia..
Ps. Biały bus renówka - nie stawaj nam pod 88 tylko jak juz to gdzies dalej.
Dokładnie. Niektórym to i lotnisko by nie wystarczyło...
"Nie jest dla bloków sasiednich"?
Gdzie jest tak napisane, który przepis się łamie parkujac nie obok swojego bloku?
Tu nie mowa o gosciach. Tu mowa o osobach z blokow i z blokow sasiednich. Ale glownie watek dotyczy tego ze zle staja. Staja po srodku dwoch miejsc , staja na liniach automatycznie drugi samochod musi juz zle stanac. Po to sa wyznaczone linie zeby sie trzymac. Bo na tak ogromny parking zeby brakowalo miejsc to sie w glowie nie miesci. Z okna idealnie widac jak sporo jest zje**nych
Moze i nie jest napisane ale gosc 11:49ma racje. Sasiednie bloki parkuja a dla tych brakuje miejsc. Jeszcze zeby dobrze parkowali ale jak sa miejsca tak spie.... to szkoda slow