Poszukaj sobie innego parkingu nie polecam tego jakiś czas trzymałam tam samochód i został podrapany przez psy nie tylko mój ale i wiele innych aut do tego wiem że tam podobne sytuacje się zdarzają bardzo często uszkodzenia aut itp wiele osób już zrezygnowało a trzymają ci co nie mają pojęcia o niczym do czasu aż ich auto zostanie uszkodzony
nie jestem rywalem bylem klientem tego parkingu
Zazdrościć parkingu ? Gościu z 22.50 zostaw auto na jakiś czas na tym parkingu to sam się przekonasz co będzie z twoim autem no chyba że właściciel lub pracownik się wypowiada .
no to co na to właściciel parkingu,czemu pozwala na takie bezprawie,ludzie płacą za parking,jezeli to prawda to czemu trzyma takich strózów i ich nie zwolni,bezprawie na parkingu?
Stróże źle pilnują parking
A może niektórzy chcą odszkodowanie i na siłę szukają winnego?
Gościu z 18.02 lub właścicielu bo tak na pewno jest nikt nie szuka odszkodowania tylko chce mieć zapłacone za szkodę która powstała na tym parkingu a nie wymyślanie przez pracowników i oczernianie że chce się wyłudzić odszkodowanie co ty k.... piszesz zamontuj monitoring i będziesz wiedziała pani właściciel kto co robi lub co uszkodził na parkingu proste