Witam co sadzicie o parkingu 24h ul.polna przed oś.Patronackim opinie,cennik,obsługa itp ?
Poszukaj sobie innego parkingu nie polecam tego jakiś czas trzymałam tam samochód i został podrapany przez psy nie tylko mój ale i wiele innych aut do tego wiem że tam podobne sytuacje się zdarzają bardzo często uszkodzenia aut itp wiele osób już zrezygnowało a trzymają ci co nie mają pojęcia o niczym do czasu aż ich auto zostanie uszkodzony
Nie polecam tego parkingu
a czego nie polecasz,co tam się aż takiego dzieje,pewnie rywale zazdrośnicy z innych parkingów oczerniają ten parking
nie jestem rywalem bylem klientem tego parkingu
Zazdrościć parkingu ? Gościu z 22.50 zostaw auto na jakiś czas na tym parkingu to sam się przekonasz co będzie z twoim autem no chyba że właściciel lub pracownik się wypowiada .
no to co na to właściciel parkingu,czemu pozwala na takie bezprawie,ludzie płacą za parking,jezeli to prawda to czemu trzyma takich strózów i ich nie zwolni,bezprawie na parkingu?
a co dzieje się z autem tam postawionym?,ostrzeż nas
Odradzam ponieważ szkoda auta i pieniędzy płaconych auto tam trzymane a trzymane pod blokiem to to samo różnica wiadoma na parkingu pod blokiem nie musisz płacić i ci auto uszkodza a tam zapłacisz i też będziesz mieć uszkodzone auto
specjalnie uszkadzają? ,a nie ma reakcji ze strony właściciela parkingu,czy nie wie o tym,to pozwalniać strózy a zatrudnić nowych
Najlepiej zmienić parking na strzeżony lub garaż.
Widać właściciel już usuwa posty z forum każdy kto trzymał tam auto wie jaki właściciel nie uczciwy jest a pracownicy mają płacone za siedzenie w budzie i karmienie pieska a autem się nic nie interesują
Miałem samochód na tym parkingu po dwóch tygodniach samochodów uszkodzony został przez inne auto z parkingu winnych oczywiście nie ustalono no tak jak zwykle to bywało nie raz
to po co tam trzymacie samochody jak wam uszkadzają ,ale czym uszkadzają
Kto jest właścicielem parkingu,moze nawet właściciel nie wie o niczym
właścicielem parkingu jest Kobieta lecz pracownicy stare dziady które maja więcej do powiedzenia oraz rządzenia niż właścicielka oraz jej mamusia stać ją na wypłaty dla czterech nierobów i taki parking jaki problem założyć np; dwie kamery z urządzeniem nagrywającym za około 1500 zł wtedy by się chyba za dużo wydało bumelki pracowników tyle lat parking i pisanie że ludzie chcą wyłudzić odszkodowanie PROSTE NIE MA MONITORINGU WIĘC SAMO MÓWI ZA SIEBIE JEST KOMBINOWANIE jak by był to by było czarno na białym lub w kolorze kto uszkodził auto.
Witam też miałem incydent w tym roku uszkodzony samochód na tym parkingu ludzie prawdę piszą o pracownikach itd sam się przekonałem jak tam jest co innego mówią i zapewniają osoby tam pracujące a po czasie wychodzi jaka ich uczciwość i pilnowanie auta im zostawionego.Nie polecam.