widzę, że interesujesz się tematem :) nawet nie wiedziałem że coś takiego jest
Nie gościu, w niedzielę był marsz poważnych i jednocześnie radosnych oraz odpowiedzialnych za siebie i swoich najbliższych oraz za przyszłość narodu - ludzi, a nie jak to na paradach bywa- często cudacznie poprzebieranych w paradne- stosownie do okoliczności - stroje przebierańców. Poważny , żyjący w zgodzie ze sobą i światem człowiek się po prostu ubiera, a przebiera się ten, który w swojej skórze i zwyczajnym odzieniu czuje się źle, stąd chęć ubarwienia swojego żywota.
08:54. No i gitara, a poza tym pada, a ty pieprzysz, jak zwykle w przestrzeni publicznej. Nie masz na to przyzwolenia, bo nie wszyscy sobie tego życzą.
Czasy PRL już minęły, więc mało kogo obchodzi na co tacy jak ty dają przyzwolenie, a na co nie, "lewicowy demokrato" :)
Właśnie za PRL najbardziej ścigali odmiennych seksualnie, to akurat nie dziwi bo PIS ma szczególnie sporę ciągotki do praktyk z tamtych czasów tylko jeszcze nie ma takich możliwości. Ciekawe czy jakby dał pełnie władzy takim jak ciemniak i felice to bardzo by się różnili od ISIS czy boko horam?
Pragnę zwrócić Ci uwagę gościu 09:53 że Felice123 w merytoryczny i kulturalny sposób odpowiedziała na pytanie a pieprzysz to za przeproszeniem Ty bo Twój post niczego ciekawego do dyskusji nie wnosi. Ja sobie więc nie życzę abyś pisał cokolwiek. Weź to pod uwagę.
09:59. Już się przejąłem tym co napisałeś i teraz nie wiem jak wyjść z zapaści ha ha ha. Rządzić, to sobie możesz swoimi starymi portkami. Zrozumiano?
10:06. Dlaczego odnosisz się do postu z godz.09:59 ? Przecież ten wpis nie ma podpisu autora? Wiadomo, tym razem poleciałeś z gościa ha ha ha, dyżurny "redachtorze" forum Ostrowca.
Tak samo jak i inni nie przejmują się Twoimi nakazami 19:04. Sam sobie odpowiedziałeś na swój wcześniejszy post. Dziękuję za uwagę.
Gdzieś tych poważnych dostrzegła w niedzielę, typowy marsz przebierańców.
Litości !!! Nie przy jedzeniu o takich rzeczach !!!!!!
ostatnio przeczytałem taką teorię, że kościół celowo potępia homoseksualizm, bo to taka strategia, bo wtedy jedyną drogą życiową dla geja jest powołanie na kapłana lub zakon i w ten sposób kościół sobie zapewnia nieprzerwany strumień powołań, gdy będzie tolerancja liczba powołań drastycznie spadnie; Wszystko co robi ta instytucja jest głęboko przemyślane
Jeden mało rozumny napisał, inny mało rozumny przeczytał :)
W kolejna miesiecznice