Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Parada motocyklowa z okazji ślubu 30.06.2012

Ilość postów: 25 | Odsłon: 3223 | Najnowszy post
  • Parada motocyklowa z okazji ślubu 30.06.2012

Zapraszamy na Paradę Ślubną

Moniki i Czarka

Zbiórka 30 czerwca, o godzinie 13.30 na nowym dworcu autobusowym w Ożarowie, stamtąd jedziemy do domu Panny Młodej (Mieczysławów) a następnie do kościoła w Tarłowie.

Oczywiście każdy z uczestników może liczyć na butelkę najwyższej jakości domowego bimberku :)

Ps.

Piszcie ilu was będzie i ile flakonów przygotować ;)

Pozdrawiamy,

Monika i Czarek

YZF 600 Thundercat

Gość_Czarek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Parada motocyklowa z okazji ślubu 30.06.2012

ostatnio byłam ( zajmuje sie foto i wideo) na ślubie gdzie para mloda to zapaleni motocykliści było około 500-600 motocyklistów z całej polski słowacji i czech . dodam ze przyjechali sami bez namowy bez zapraszania czy w zamian za jakies niewiadomo jakie podziekowania . zrobili fantastyczna i klimatyczną oprawę ślubu- przejazdy pokazy parada cos pięknego - to sie nazywa BEZINTERESOWNOŚĆ

nie prosili o nic - jednak ze bylo spoooooooooooooro materialu foto wideo z ich udziałem postanowiliśmy z mlodymi zrobić dla nich film 4 kopie niezabezpieczone i kazdy mógł sobie przegrać

dodam ze nie było to w ostr.- gdzie kazdy widzi tylko pieniądze węszy podstęp czy doszukuje sie czegos innego i tworzy podteksty

Gość_iwona
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ty pewnie zupełnie bezinteresownie robisz foto i wideo na ślubach :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

uderz w stół a nożyce sie odezwą ...heh cały ostr. nie kolego/koleżanko , nie robie bezinteresownie , ale nie mam głupich pakietów i nie zdzieram za usługe pieniędzy z kosmosy jak niektórzy w tym miescie - ale jesli chodzi o dodatkowy film z udziałem motocyklistów to akurat to było robione BEZINTERESOWNIE za kwotę , którą ustaliliśmy 1,5 roku temu w umowie i mlodzi nic nie dopłacali

Gość_iwona
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Parada motocyklowa z okazji ślubu 30.06.2012

Kanarkowe ZZR600 i czerwono-czarna CBR F2 meldują przybycie :) Tylko my może podlecimy bezpośrednio pod dom panny młodej (wiemy gdzie Mieczysławów się znajduje :)) i dopiero z całą ekipą się zabierzemy do Tarłowa ;)

Gość_;)
      Zgłoś
      Odpowiedz

Fajnie, możemy tak zrobić. Do Mieczysławowa planujemy zajechać na 14.00. Do zobaczenia!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

wszystkiego najlepszego

Gość_tomek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dziękujemy :)

Gość_Czarek
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

powodzenia

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Info na temat Waszej parady wrzuciłem na forum, które dopiero przed chwilą powstało, ale maile już rozesłane, więc może będzie nas więcej.

Forum:

http://moto.ostrowiec.pl

Gość_;)
      Zgłoś
      Odpowiedz

Świetny pomysł! Myślę, że ilu by nas nie było, parada i tak wyjdzie przednia

Gość_Czarek
        Zgłoś
        Odpowiedz

fajnie wyszło, a kolega z fireblade'a niezły kat :)) podarunki od młodej pary wystarczą chyba na kilka weekendów (jedynie torba po kasku nie wytrzymała ich ciężaru, ale kolega z kufrem poratował:))

Mam prośbę - jeśli będziecie mieli materiały filmowe i zdjęcia (szczególnie sprzed domu młodej:D) to wrzućcie na forum moto.ostrowiec.pl muszę to zobaczyć jeszcze raz :))

Gość_;)
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dawniej parady urządzało się jedynie osobą które miały coś wspólnego z motocyklami (nie motorowerami).

Ja wiem że fajnie jest jak prowadzi was sznur motocykli no ale moim zdaniem to trochę nie tak.

Każdy przez całe życie na coś pracuje i nie może tak być że ktoś inny ma to samo za butelkę wódki.

Może jestem już za stary i nie znam się na obecnych zwyczajach, może teraz liczy się tylko butelka wódki a nie to coś co trzymało motocyklistów razem, naprawdę nie wiem....

Mimo wszystko gratulacje dla pary młodej i pozdro dla ekip

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Po 1:

- gdzie Ty tam widziałeś motorowery?

Po 2:

- co Ty myślisz, że za butelkę wódki tam pojechaliśmy? Nie sądź innych swoją miarą

Po 3:

- masz prostolinijne myślenie - właśnie motocykliści trzymają się razem i każda okazja do wspólnej przejażdżki, polatania, jest dobra by realizować swoje pasje nie patrząc tylko na czubek własnego nosa, tylko integrować się z innymi; to właśnie motocykliści w odróżnieniu od kierowców puszek czują między sobą więź i niepotrzebne są "zasługi" jak to napisałeś, tylko pasja, by coś dla kogoś bezinteresownie zrobić

Gość_;)
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Kolego, nie wiem po ilu głębszych pisałeś ten post, ale większych głupot nie czytałem. Skąd w ogóle domysł, że nie mamy nic wspólnego z motocyklami? Przysłowiowa butelka wódki była wyrazem podziękowania za zaangażowanie kolegów i przejechane kilometry - tyle.

Gdyby nie fakt, że narzeczona pochodzi ze świętokrzyskiego, zrobilibyśmy paradę w Lublinie, skąd pochodzi większość naszych znajomych (może i sam być przyjechał na moto) i nikomu innemu nie zawracali gitary.

Życzymy ci, żebyś zapracował na takich przyjaciół jakich my mamy, którzy przyjechali ponad 100 km, żeby zrobić nam 7 kilometrową paradę..

Wszystkiego dobrego!

Gość_Czarek
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

No, parada wyszła świetna. Jak dostaniemy zdjęcia i filmy - na pewno się nimi podzielimy :)

Dziękujemy wszystkim za przybycie w tym wyjątkowym dla nas dniu.

Szerokości!

Czarek i Monika

Gość_Czarek
            Zgłoś
            Odpowiedz

W Ostrowcu też była w sobotę piękna parada motocyklowa z pięknym samochodem państwa młodych

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ale siara, no ale to tylko Mieczysławów. Dla autochtonów było to wydarzenie WOW.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę