Dziewczyny biorące śluby w najblliżym czasie macie już wszystko załatwione?
My na wrzesień 2014 mamy załatwiony lokal, zespół i fotografa;-) i wybrane obrączki;-)
a w 2013 nie dało się brać slub? Gdzie macie lokal?
Ale sie uśmiałam czytając cały wątek ,razem z wyłączonymi.No Anka , rzeczywiście nie masz co robić ,żeby pytać o wszystko na forum . A jeszcze nie tak dawno czepiałaś się , że głupie wątki są zakładane . No odpowiedz sobie kobieto jaki jest twój. Przecież kobieto 30-ki dobiegasz , powinnaś znać trochę życie.
nie wiem o co miedzy soba wam chodzi ale dobry watek gdyz planuje na lipiec 2014 i widze ze tu juz kazdy wszystko porezerwowane do kobiety ktora bierze we wrzesniu 2014 czy w lokalach naprawde terminy sa juz tak pozajmowane??
A ja jestem panną młodą w 2013 i sala jest,orkiestra jest ,fotograf i kamerzysta jest,suknia już zamówiona,kościół jest ,a reszta to dodatki.
Ja w grudniu znalazłam lokal na czerwiec 2013, fotografa i zespół także
ja tak samo :) i nie wierze że ktoś mówi ze trzeba czekać 2 lata. Mam wszystko to co chciałam. Więc to bzdury dla chcącego nic trudnego.
Beata, spokojnie. Zapewniam Cię, że znajdą się i tacy, którzy na lipiec 2014 zaczną wszystko rezerwować dokładnie za rok i wcale nie będą gorsi. Nie ma co panikować. My swoje wesele zorganizowaliśmy w ciągu pół roku i było świetnie.
Anka ty pośpiesz sie z tym ślubem:) daj mu wódki zaprowadź do USC , każ powiedzieć TAK i chłopina nawet nie spostrzeże sie jak mężem zostanie, bo diablica zagięła na niego parol , z piekłem nie wygrasz i nie upilnujesz..:):):)
no właśnie do wesela sie szykuj a nie pisz głupoty na forum _:)_:)
Ja biorę ślub w czerwcu 2013r. Mamy załatwione:
-fotografa,
-kamerzyste,
-zespół,
-kościół,
- suknia już czeka na mnie w salonie,
- fryzjer umówiony,
- kosmetyczka umówiona.
Brakuje nam obrączek, tortu, alkoholu, zamówienie wiązanek, dekoracja kościoła, dokumenty, garnitur mojego najdroższego:-) noooo i samochód :-/ macie może jakieś namiary na samochód do ślubu- tanio.
Aaaaaa no i lokal oczywiście też już mamy:-)