Jak bym myślala TRZEŹWO 5 lat wcześniej , bylabym teraz szczesliwą wolną kobietą , a tak jestem rozwódką , czyli najbardziej wybrakowany towar, bez widoków na przyszlość , bo nikt wartościowy rozwódki nie chce . ot taka prawda i zazdroszcze teraz rozwagi tym , którzy mieszkają ze soba kilka lat , dobrze się poznają i wtedy podejmuja decyzję, na ślub nigdy za późno nie jest , ale często za wcześnie
Nie jesteś wybrakowana,też jestem rozwódką,nie żałuję bo gdyby nie to to nie miałabym moich skarbów-moich córek.A jeśli prawdziwa miłość istnieje to sama się znajdzie
Witam w klubie...... Ja tez jestem rozwódka...... Żałuje że podjęłam kiedys tam decyjze o ślubie - największy błąd mojego zycia..............
faktycznie w tym roku jest o wiele mniej ślubów,robię wiązanki ślubne i jest szokująca różnica z poprzednimi latami
a ja współpracuję z domami weselnymi,zespołami,kamerzystam,fotografami, wizażystami i całą oprawą i też każdy narzeka
z tego co mi wiadomo to nie chcą młodzi się żenić bo jest rok 2013 ;) taki zabobon z tą 13 i już, ale w przyszłym roku się to odbje