Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Panie Wykluczony, w dniu 29.07.2015 r. w Sądzie Rejonowym rozpoczyna się Pana proces

nieszczęśliwą na 100% ale tylko na własne życzenie, a to nie jest okoliczność łagodząca

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 80

Odp.: Panie Wykluczony, w dniu 29.07.2015 r. w Sądzie Rejonowym rozpoczyna się Pana proces

Kim jest wykluczony i co on zrobił?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Panie Wykluczony, w dniu 29.07.2015 r. w Sądzie Rejonowym rozpoczyna się Pana proces

Kim jest ten pan? Mam nadzieję że powoła dużo świadków na sprawę włącznie ze zdjęciami, lawetą i izbą wytrzeźwień o której pisał soczyście a i wpisem ujawniającym mój adres zamieszkania i linczem do którego nawoływał.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Im więcej czytam tych waszych mądrości p. Mirku tym bardziej jestem ciekawa co będzie dalej. Czy osoby cywilizowane na forum nagłaśniają swoje problemy, sprawy sądowe itd? Nie lepiej załatwić to tak jak pan uważa a z opisywania też historii zrezygnować? Miałby pan zapewne większy szacunek u ludzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ma racje niech dochodzi swego nikomu nikogo nie wolno bez podstaw obrazac i oczerniac,brawo Mirek.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

kazdy by byl zly na jego miejscu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 85

Odp.: Panie Wykluczony, w dniu 29.07.2015 r. w Sądzie Rejonowym rozpoczyna się Pana proces

Niech dochodzi, ale co to obchodzi cały Ostrowiec? Kim ten p. Mirek jest, że jak jakaś gwiazda informuje nas o tym? Nie interesuje mnie ani jeden ani drugi, ale troszkę klasy by się obu panom przydało. Ja jak mam problem to nie biegnę na to forum, zresztą kto tak robi?

Eulalia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mamy 24.wrzesień odroczona rozprawa. Gwiazdo z 06.19. czas na poczytanie co ten "pan" pisał na mój temat. Przyjdzie czas na wyrok wydany przez niezawisły Sąd.Ja wyroku nie orzekam orzeknie Sąd.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 87

Brawo Eulalia, popieram Cię w 100%

Gość_ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja też popieram Eulalia w 100 %. Niech pisze!

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 89

Mirku, nie jestem żadną gwiazdą, nie opisują na forum swoich problemów a mam je jak większość. To, ze wykluczony pisał coś na Twój czy czyiś inny temat nie oznacza, że należy zniżać się do takiego poziomu. Szanujmy sami siebie, bo jak my się nie będziemy szanować, to nikt tego za nas nie zrobi. Pozdrawiam.

Eulalia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wiesz jak ktoś rzuca błotem w Ciebie oficjalnie na forum publicznym, to zazwyczaj zabiera się głos, jak widać Mirek postanowił iść ze sprawą do sądu, a nie odrzucać błocko na forum. Także to, że informuje o tym jest na plus, bo daje ludziom do zrozumienia, że został niesłusznie obrzucony błockiem.

Jakby nic nie zrobił to by stał taki ubłocony, a tak to ma szansę się oczyścić.

Oczywiście nie mam pojęcia kto ma racje w tym sporze, ale jak ktoś pomawia Ciebie publicznie, to trzeba się tym zająć, aby ludzie nie czuli się bezkarnie bezpodstawnie oczerniając innych.

Będzie wyrok dowiemy się kto miał racje...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

chodzenie do sądu rozpoczął Wykluczony dla jasności

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ta, jak go Prokurator zaczął przesłuchiwać i dostał wezwanie na rozprawę to poleciał po 300 tyś. zł. do Sądu w Kielcach ale Sąd Okręgowy nie łyknął kitu tego pana. Przykro mi ale Sądu nie da się oszukać.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 101

to ma co sam chcial.

Gość_kasia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

MIRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEKKKKKKK24 TY WIESZ JAK "ROZMAWIAĆ" Z PROKURTOREM OCH TAK - XX W.

Gość_OLA17
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kondolencje dla całej rodziny.Mirek.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Proszę wszystkich o powagę i szacunek dla zmarłego.Mirek

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
40 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -