W dniu 29.07.2015r. w Sądzie Rejonowym II Wydział Karny rozpoczyna się Pana proces karny z mojego aktu oskarżenia. Zawsze Pan komentuje takie "niusy" proszę naszym mieszkańcom napisać jaką prawdę Pan pisał a Ja ze swej strony ujawnią wyrok jaki zapadnie w Pana sprawie jeżeli Sąd na to pozwoli. Będę krucej na wakacjach w Łebie o 5 dni ale dla Pana zrobię to. Pisz bo każdy wpis prawdziwy może Cię uratować.
Złozyłeś pan prywatny akt oskrażenia za który zapłaciłeś 300zł by sprawa sie odbyła?
Dwóch gogusiów się złapało i dokopać sobie chciało . ale na nic to się nie zda bo sensowne wypowiedzi i ciało uleciało. Krótko i na temat za xdużo macie Panowie pieniędzy by je roztrwaniać.
Nie zapomnij ,że to TY MUSISZ UDOWDNIC POMÓWIENIE PRAWO SIĘ ZMIENIŁO?
Prawda i tak zwycięży?
Informacja o procesie to jak miód na serce moje. Mirek ty chyba jesteś pierwszy z procesem. Wróble ćwierkają że następni składają pozwy.
jeżeli winien niech odpowiada.
Kazek zapytaj jak poszło temu panu w Sądzie Okręgowym w Kielcach o 30 tyś. odszkodowania?
Aj Mirek z tego co pamiętam to chyba chodziło nie o 30 a o 300tys. Pewnie już to wydał. Jak pytałem ostatnio to odpowiedział że czeka na termin.
dajcie spokoj,szkoda nerwow.
No ale w czwartki jest darmowy prawnik... Komu on potrzebny?
i gdzie jest wykluczony? zamilkł? taki był mądry, a kim jest ta osoba?
kurde po sadach sie ciagaja a nie maja odwagi pisac po nazwisku jakis mirek jakis wykluczony? jasniej kto to jest wykluczony? o kogo chodzi?odwagi.chce wiedziec skoro sie pisze na forum to czytajacy chcialby wiedziec wiecej,czy to tajemnica panstwowa?haha
obu.
Przepraszam, ale przeczytałąm cos na temat darmowego prawnika , który urzęduje w czwartki. Mozecie napisac cos blizej na ten temat? Np. gdzie ten prawnik przyjmuje? Jakiś adres, moze telefon?
Może ja skorzystam. W każdym razie dobrze wiedziec , ze cos takiego istnieje.
Dawno mu się to należało.
za co i komu się należało ?