Panie starosto panie prezydencie,radni ja mam uskładać 40 lat pracy w tym mieście?
Wiesz ile Ty go interesujesz?Tyle co nic albo i mniej.Ciepła posadka ,co miesiąc niemały pieniądz na konto i tak się żyje.Kiedy Ty się zastanawiasz ,co kupić na obiad ,żeby wystarczyło na następny,on myśli o wczasach albo o nowym ,kolejnym samochodzie.To się nazywa demokracja ,system ,gdzie są wszyscy równi.Podobno.
Panie prezydencie i panie starosta jest pan z PiS, obiecał pan miejsca pracy ,głosowałem na pana i ja musiałem wyjeżdżać za pracą tak wyjeżdżam nadal,jak mam panu zaufać, nic się nie zmieniło do biura pracy jako zajde to karzą tylko złożyć podpis.tragedia,miasto tragedia,wy więcej nie będziecie przy korytkach
wszystko oczywiscie się zmienia w słowach przed wyborami
Prezydent ,starosta ma ci szukać roboty???? Weź człowieku się zastanów co wygadujesz??
ROBOTY!!!!! no co ty... człowieku zastanów się, teraz jeszcze... nie to niemożliwe!
Tak właśnie ONI bo po to zostali wybrani,a szczególnie starosta niech ruszy tyłek i sprawdzi zasoby PUP ile ludzi wartościowych jest bez pracy,chyba dlatego że nie ma dojścia do żródła.
a co ich to obchodzi? oni ci wybierali zawód? każdy jest kowalem własnego losu. To nie komuna, że partia dawała pracę i czy leżałeś czy siedziałeś kasa była co miesiąc. Wstydziłabym się miec taki roszczeniowy stosunek do świata. Nikt za Was życia nie przeżyje.
Prezydent i Starosta tylko BMW (Bierny Mierny ale Wierny) zalatwia robote!
Ależ partia daje pracę, przecież nie darmo się do władzy dorwali. Dojna zmiana dla swoich działa doskonale. Już nawet rodzinne wyczyny "rolników" przebili. TKM