Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1275 | Najnowszy post
  • Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Panie starosto panie prezydencie,radni ja mam uskładać 40 lat pracy w tym mieście?

Gość_Goś
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Wiesz ile Ty go interesujesz?Tyle co nic albo i mniej.Ciepła posadka ,co miesiąc niemały pieniądz na konto i tak się żyje.Kiedy Ty się zastanawiasz ,co kupić na obiad ,żeby wystarczyło na następny,on myśli o wczasach albo o nowym ,kolejnym samochodzie.To się nazywa demokracja ,system ,gdzie są wszyscy równi.Podobno.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Panie prezydencie i panie starosta jest pan z PiS, obiecał pan miejsca pracy ,głosowałem na pana i ja musiałem wyjeżdżać za pracą tak wyjeżdżam nadal,jak mam panu zaufać, nic się nie zmieniło do biura pracy jako zajde to karzą tylko złożyć podpis.tragedia,miasto tragedia,wy więcej nie będziecie przy korytkach

Gość_Goś
        Zgłoś
        Odpowiedz

wszystko oczywiscie się zmienia w słowach przed wyborami

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Prezydent ,starosta ma ci szukać roboty???? Weź człowieku się zastanów co wygadujesz??

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ROBOTY!!!!! no co ty... człowieku zastanów się, teraz jeszcze... nie to niemożliwe!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Panie starosto, panie prezydencie, radni - jak mam uskładać 40 lat pracy w Ostrowcu?

Tak właśnie ONI bo po to zostali wybrani,a szczególnie starosta niech ruszy tyłek i sprawdzi zasoby PUP ile ludzi wartościowych jest bez pracy,chyba dlatego że nie ma dojścia do żródła.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

a co ich to obchodzi? oni ci wybierali zawód? każdy jest kowalem własnego losu. To nie komuna, że partia dawała pracę i czy leżałeś czy siedziałeś kasa była co miesiąc. Wstydziłabym się miec taki roszczeniowy stosunek do świata. Nikt za Was życia nie przeżyje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Prezydent i Starosta tylko BMW (Bierny Mierny ale Wierny) zalatwia robote!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Ależ partia daje pracę, przecież nie darmo się do władzy dorwali. Dojna zmiana dla swoich działa doskonale. Już nawet rodzinne wyczyny "rolników" przebili. TKM

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę