Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Pani zaczepiająca mężczyzn na stacji BP na Waryńskiego od ponad 3 tygodni

Blizej jej do 40 ma problemy ze zdrowiem ...szkoda ze nie da sobie pomoc

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Odp.: Pani zaczepiająca mężczyzn na stacji BP na Waryńskiego od ponad 3 tygodni

Ostatnio szła Mickiewicza bardzo kusząco i prowokująco ubrana. Czarna lateksowa bluzka, spódnica z wycięciem na całej szerokości i czerwone usta. Musze się przyznać, że odwróciłem się za nią i podziwiałem. Bardzo mi przykro, ze jest chora psych i nie da sobię pomoc, gdyż widze w niej potencjał i niebalna urode. Faktycznie troszkę za chuda i lekko zniszczona, ale mysle, ze wspolnymi siłami moglibysmy ją wyprowadzić na nie jedna ostrowiecka scene.

Gość_adrian
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Chyba na rurę w tym stroju

Gość_Aga
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 63

Odp.: Pani zaczepiająca mężczyzn na stacji BP na Waryńskiego od ponad 3 tygodni

no tak tylko że nie prane te ciuchy od tygodni...

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

Odp.: Pani zaczepiająca mężczyzn na stacji BP na Waryńskiego od ponad 3 tygodni

Mam taką samą opinię co Ty Adrian 18:08. Ma niebanalną urodę i ta twarz ma głęboki wyraz. Nie sądzę że jest chora. Ona pewnie dużo złego przeżyła i przeżywa i w tym wszystkim jest zupełnie sama i samotna. Ale jej wyraz twarzy nie jest głupi w odróżnieniu od wielu wypielęgnowanych panienek na ulicy.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Widać, ze ma zajefajna figurkę, tylko mogłaby trochę przytyć, nabrać kształtów. Nogi proste długie do niebios, wysoka, wyprostowana, bardzo ładnie chodzi. włosy kręcone gdyby zapusciła i przytyła to przyćmiła by nie jedna kobiete w jej wieku. Trochę ogarnięcia i mogłaby smiało chodzić sexi ubrana po Waryńskiego i wzbudzać zachwyt w kierowcach, którzy dostają skrętu szyi jak idzie jakas ladna osoba i fajnie ubrana

Gość_adrian
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

samce

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ie ważne, ze chora, nie ważne że śmierdząca, ważne że chuda i no9gi może rozłożyć. Ot myślenie samca....

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

16:57 nie musisz jej wąchać jak już. Widziałam ją kilka razy ale smrodu nie czułam.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

oj uwierz ze czuc, w kolejce za nia stalem, ludzi doslownie odrzucalo.. też mnie to dziwi, na co ten temat zszedl. mam nadzieje, że ktos jej pomoze

Gość_witek
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Super,nie dość że kobieta jest chora to jeszcze obsmarowywana na forum : (

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -