Blizej jej do 40 ma problemy ze zdrowiem ...szkoda ze nie da sobie pomoc
Ostatnio szła Mickiewicza bardzo kusząco i prowokująco ubrana. Czarna lateksowa bluzka, spódnica z wycięciem na całej szerokości i czerwone usta. Musze się przyznać, że odwróciłem się za nią i podziwiałem. Bardzo mi przykro, ze jest chora psych i nie da sobię pomoc, gdyż widze w niej potencjał i niebalna urode. Faktycznie troszkę za chuda i lekko zniszczona, ale mysle, ze wspolnymi siłami moglibysmy ją wyprowadzić na nie jedna ostrowiecka scene.
Chyba na rurę w tym stroju
no tak tylko że nie prane te ciuchy od tygodni...
Mam taką samą opinię co Ty Adrian 18:08. Ma niebanalną urodę i ta twarz ma głęboki wyraz. Nie sądzę że jest chora. Ona pewnie dużo złego przeżyła i przeżywa i w tym wszystkim jest zupełnie sama i samotna. Ale jej wyraz twarzy nie jest głupi w odróżnieniu od wielu wypielęgnowanych panienek na ulicy.
Widać, ze ma zajefajna figurkę, tylko mogłaby trochę przytyć, nabrać kształtów. Nogi proste długie do niebios, wysoka, wyprostowana, bardzo ładnie chodzi. włosy kręcone gdyby zapusciła i przytyła to przyćmiła by nie jedna kobiete w jej wieku. Trochę ogarnięcia i mogłaby smiało chodzić sexi ubrana po Waryńskiego i wzbudzać zachwyt w kierowcach, którzy dostają skrętu szyi jak idzie jakas ladna osoba i fajnie ubrana
samce
ie ważne, ze chora, nie ważne że śmierdząca, ważne że chuda i no9gi może rozłożyć. Ot myślenie samca....
16:57 nie musisz jej wąchać jak już. Widziałam ją kilka razy ale smrodu nie czułam.
oj uwierz ze czuc, w kolejce za nia stalem, ludzi doslownie odrzucalo.. też mnie to dziwi, na co ten temat zszedl. mam nadzieje, że ktos jej pomoze
Super,nie dość że kobieta jest chora to jeszcze obsmarowywana na forum : (