Kaśka
Ilu to alkoholików płci męskiej stoi na rogatkach i zaczepia o pieniadze, ale jakos nikt ich nie uwiecznia na forum
Znam ją-to jest Wirdżynia z Sudołu.
dAJCIE jej już spokój.
Co może chcieć? Na winko zbiera.
To ta sama kobieta może być, która błąkała się w lecie ciągle w okolicach parku miejskiego? przesiadając się z jednej ławki na drugą? to ta pani, której wątek był już poruszany tutaj na forum?
Zaniedbana fizycznie, czuć od niej bardzo nieprzyjemnie potem i innymi odorami. Chodzi cały czas po mieście. Jakby chciała pomocy, to by o nią poprosiła. Nie róbmy z niej męczennika.
17:57 - "Jakby chciała pomocy, to by o nią poprosiła. Nie róbmy z niej męczennika"
Życzę ci abyś kiedyś znalazł się w takiej sytuacji. Ciekawe czy poprosisz?
Chyba to ta. Strasznie dziwna
Sprawa tej osoby była zgłaszana do MOPS-u, nie przyjeła pomocy.Podobno też była w Morawicy, ale ją wypuszczono.Jest z Piasek,okolice Konopnickiej.Wysoka dziewczyna, ciemne włosy,szczupła-zgadza się wszystko.To Kasia S.Dziewczyna nie chce się leczyć a powinna, nie mam pojęcia z czego żyje.Tutaj ewidentnie potrzebna jest pomoc psychologiczno-psychiatryczna ,tylko co zrobić gdy ktoś nie chce jej przyjąć.Może jakiś dom opieki?Co zrobić bo szkoda człowieka.
Z kim ta Kasia mieszka? Ja juz pamietam jak z 10 lat temu błąkała sie po warynskiego.
sama,ma brata, ale brat mieszka gdzieś daleko
oj ludzie, ludzie, rozoisujemy się otej dziewczynie na tym forum a w realu omijamy ją jak zgniłe jajko...każdy ma jakąś historie.a może tą kasie spotkała jakaś tragedia,może to pogubiona nieszczęśliwa osoba,która nikogo nie ma ...ja wiem co to depresja...apo lekach żyje się ,,na autopilocie,, jakby się w jakimś filmie grało. a światełka w tunelu nie widac..szkoda mi tej kaski...ma taki smutek w sobie..
A rodzice? Sama mieszka w wielkim domu? Za co żyje? Rachunki za co płaci? Jeszcze ze 2 lata temu normalnie chodziła do sklepu itp chciałabym jej pomoc tylko jak? Ładna dziewczyna i młoda tylko lekko zaniedbana ale mysle ze do uratowaniaz
O 7 rano zaczepila mnie na bp, pytala o papierosa. Grzeczna jest ale dziwna. Z pewnością ma zaburzenia odżywiania. Zawsze ubrana jest w czarna spodnice i rajstopy, jest bardzo chuda
Kiedys bardzo fajna dziewczyna teraz nie da sobie pomoc nikomu