ta pani to piekna zadbana kobieta i niech zycia uzywa ile sie da a ludzmi sie nie przejmuje,trzeba chodzic dumnie i upajac sie zyciem.
a gdyby tobie rozbila rodzine tez bys kazal jej chodzic dumnie?to to jest powod do dumy zabierac dzieciom ojca jeszcze tyle od siebie mlodszego,to swinstwo,zastanow sie gosciu co ty piszesz
tak niech chodzi dumna i upaja sie zyciem ze ugania sie za zonatymi facetami to jest powod do dumy,dziwne jest twoje myslenie ciekawe czy tak samo by myslala twoja zona,jakby byla porzadna to by tak o niej nie pisali,znam ja to moja sasiadka
Ładnych kobiet to Ty chyba nie widziałeś!? albo Cię nie chciały...POwiedz że LECISZ NA PIENIĄDZE a nie NA NIĄ
zazdroscisz i tyle,kobitka super i tak trzymac.
powod do dumy rozbijac malzenstwa,lochac sie z zonatymi facetami
Moim zdaniem żonaty facet powinien trzymać sie swojej żony, a nie latać za innymi. Nie ma co szukać winy w owej pani, ze rozbija związki jak facet ma rozum w głowie a nie w tyłku to nie bedzie latał na boki proste i nie ma co obgadywać kogoś na forum a jak macie coś do kobity to powiedzieć jej w oczy a nie publike robić.Współczuje wszystkim paniom chłopów łajdaków.
NIE każda kobieta!Potrafi zachowywać się tak jak TA PANI! o której , tu Mowa! nie każda ja swojego faceta , nieważne czy mąż , czy narzeczony nigdy nie zdradziłam i nie zrobiłabym tego , bo mam godność i nie wyszłabym z jednego łóżka ,żeby wejść do drugiego to uwłacza godności człowieka i tacy ludzie co tak postępują to zwierzęta, a jest ich wśród nas coraz więcej , różnica tylko jedna poruszają się na dwóch kończynach i to dotyczy tak samo mężczyzn jak i kobiet.