a ty dziecko drogie nie szukaj mamie kawalerow tylko wez sie za nauke
Ludzie ale macie nudne życie pisząc takie rzeczy na forum :D jak chcecie kogoś poznać to wysilcie się trochę bardziej... jeżeli chcecie się ZABAWIĆ lub jesteście ZAINTERESOWANI to najpierw do słownika proponuję zajrzeć ;D
DAJ NAM CZLOWIEKA A ZNAJDZIE SIE PARAGRAF NA NIEGO tak jest wszedzie .
A TY PILNUJ SWOICH DZIECI...
mamusie i tatusiowie nie kloccie sie i niech kazdy pilnuje swoich bachorkow,dobrze ze ja ich jeszcze nie mam
Zaczęło się tak niewinnie, że niby zakochany, a zrobiło się bardzo niesmacznie. Znam tą dziewczynę, to skromna, pracowita kobieta i świetna matka. Zastanówcie się do czego zmierzacie? Ktoś ,,mądry" proponuje pomoc społeczną, na litość boską. Ogarnijcie się ludzie, i zróbcie sobie porządek w swoich czterech ścianach zanim wyrzucicie z siebie całą żółć.
Dziewczyną to Ona już dawno nie Jest!Skromnością też nie grzeszy, a urodą Wcale.A to że tak JA bronisz to podejrzane? Czy to TY TEN MŁODY KOCHANEK???MIEJ ODWAGĘ i powiedz co TY w NIEJ WIDZISZ????
gosciu co ty piszesz,ona i skromna?tez ja znam bo z nia bylem,wyglada na to ze ty tez jestes lub byles jej wielbicielem,gdyby byla dobra matka to by tak o niej nie pisali
skromne i pracowite kobiety zyja uczciwie i nie rozbijaja nikomu rodziny
Chyba nie wierzycie że żonaty facet ,pójdzie na całość i zostawi żonę (bo zazwyczaj ją ma) dla poznanej na niby dla przygody kobiety .Kobiety która po miesiącu ( a czasem na pierwszym spotkaniu ) jest "trafiona zatopiona " . Najbardziej żałosne jest jak pani w okolicach 40 napala się na młodziaka i żyje w oparach absurdu że młody się w niej zakochał ... Na czymś a raczej kimś młody musi ćwiczyć by zdobyć następną sprawność harcerza :)
Niesmaczny ten post. Zasiłkowicze i pracujący na śmieciowe umowy udają Don Juanów.
Powiem ci,że mojej rodziny żadna laska nie robije,nawet 19latka a już na pewno nie 30-40latka. Niestety nie każa kobietę można kochać i dlatego faceci odchodzą, czy zdradzają swoje żony, ale to nie wina tej trzeciej. Tak więc zamiast tworzyć takie wątki zadbajcie o siebie i swoje związki a nie macie pretensje, że wasi mężowie szukają przyjemnosci w łóżku kobiety, która już nie jest najmłodsza i ma dzieci. To nie jest łakomy kąsek. Same sobie winne jesteście.
Do gościa z 18:37 jesteś w błędzie mówiąc, że młodemu zależy tylko na tym aby zaliczyć pogruchać i odstawić, nie wszyscy są tacy jak to widzisz. Widocznie nie miałeś z tym nigdy do czynienia i nie znasz rzeczy z autopsji a jedynie z rozmów z kolegami
Zdradzają bo tak łatwiej! w domu żona, dzieci obowiązki nie chce IM się lepiej się zabawić na boku! A i ZAWSZE jest WINNA ta TRZECIA!!!!!!!!!!
dajcie spokoj juz z tym tematem, wiele kobiet po 20 zamienia sie w grube babsko bo nie chce sie dbac o siebie a ona starsza i ładna i was szlak trafia
dlaczego kobieta jest winna jak facet za nia lazi????
po co wogole interesujecie sie zyciem tej kobiety,lubicie jakby ktos do waszego zycia wlazil z butami? to jest tylko jej wylaczna sprawa z kim jest i co robi,spojrzcie na siebie ludzie.
po co zajmowac sie cudzym zyciem. ludzie, czy az tak nudne jest wasze?