hej mlodszy fajny gosciu,dajemy jej spokoj,to kiedy slub?my byli partnerzy E,,,przyjdziemy jej zrobic szlabant
Moja kolezanka,po naszym rozstaniu szybko sie po cieszyla nowym mlodszym partnerem a temu wszystkiemu przyglada sie jej nastoletnia corka.A moze temu powinna przyjrzec sie opieka spoleczna?
Ja akurat uważam, że ta pani nie jest atrajkcyjna, chyba, ze to nie ta z salonu na rosochach. Mam inny gust, lubię zgrabne i delikatne dziewczynki a ta pani niestety przypomina mi .... nie napiszę kogo i z jakiej bajki bo pewnie bym ją uraził.W każdym razie tu o urodzie nie ma mowy.
a panowie tylko o jednym,a nie uwazacie ze kobieta w tym wieku powinna sie bardziej szanowac?tymn bardziej ze ma nastoletnia corke?to nie jest normalne ze ona sie temu przyglada
kolezanka nie zgrabna i jej samochod taki sam bez gustu i na dodatek syn partner,na taka dama jaka udaje bezguscie zupelne
Aha, myślałem, że z Rosoch, tzn, że pracuje u kogoś.Pomyliłem się,zresztą w ogóle dziwię się, że ciągniecie ten wątek tyle czasu. Jest jeszcze jeden salon na Rosochach ale tam brunetka jest. Swoją drogą ten wątek powinien byc usunięty.
jedno jest pewne gdyby była przeciętna nie zebrałaby tyle postów, pozdrawiamy zawistne Panie, które karmią się chipsami i plotkami na forum ;)
po pieram Cie gosciu masz racje z jednym wyjatkiem,KOBIETY SIE POWINNY SZANOWAC
KOBIETA JAK KAZDA INNA,LUBI PROWOKOWAC ALE SKORO MA JUZ TEGO MLODSZEGO I FAJNEGO POWINNA SIASC JUZ NA TYLKU A NIE PROWOKOWAC NAS
Masz racje kolego,ja tez lubie za dbane kobiety,ale nie podoba mi sie ze corka tej Pani wypowiada sie o jej partnerach,to nie jest sprawa corki,tez wiem o kogo chodzi,bylem z ta Pania tez mnie zostawila,widocznie bylem za slaby POZDRAWIAM
hej koledzy a moze jakies namiary na ta Pania,jestem chwilowo samotny moze moglbym tez sie troszke za bawic
gdzie dokladnie miesci sie ten salon na Dlugiej jestem tez za interesowany
Wstydzić to się powinna ta Pani, skoro jest taka doświadczona przez życie! Dlaczego Rozbija komuś Rodzinę???!!!!!!!!!!!
czy ktos ma namiary na ta Pania fryzjerke z Dlugiej?
Coś czuję, że salony na Długiej zwiększą swoje obroty w zakresie świadczenia usługi: strzyżenie męskie.
mam pytanie do naszej pani,czy to jest powod do dumy to co o niej pisza?a moze ona wcina te chipsy bo nikt jej tego nie zazdrosci tej opini jaka sobie wyrobila na swoj temat