co mnie obchodzi co robi ktoś inny?dlaczego mam się wstydzić za kogoś innego żałosne dewoty
nie przeprasza sie kobiet lekkich obyczajow
ten wątek juz dawno powinien byc zgłoszony na policję i załozona sprawa cywilna wszystkim ujadającym bajcorom
ojoj nasza sasiadka cwaniara narobila smrodu i sie od nas wyprowadza ale za blisko bo przez ulice to znaczy ze teaz tam bedzie przyjmowac panow,tam teraz uwije sobie gniazdko rozkoszy,nie zla jest
wcale nie bedziemy za nia tesknic niech idzie jak najdalej,bo takie wtydu nie maja za grosz
Co za ciemnogród ! tee wszelkie baby z 88 faktycznie pilnujcie tych meżów bo kto wytrzyma z takimi zawistnymi moherami ! Polecam masc na ból dupy. Mam nadzieje ze te wszystkie swietojebl**we kobiety w koncu wymra :)
to chyba mowimy nie o tej pani,nie kolo miesnego,troszke sie moja pani opuscila,jak mnie ostatnio opcinala to zle wygladala ale lata ma juz swoje
Ktoś powinien się wziąć za ten wątek.Jak tak można...kto wam dał pozwolenie na takie obrabianie d...Piszą tutaj tacy,którzy swojego ryj...przed nosem nie widzą a czyjegoś pod lasem dojrzą.