Gościu wczoraj 13:25 Twoje myślenie jest bardzo dziecinne i stereotypowe.
Przepraszam ze sie wtrace ale ale skad wiecie czy moja mama jest po slubie czy nie. Piszac taki watek traci pan szanse u mojej mamy.
Przepraszam, że sie wtrące ale skąd wy możecie wiedzieć czy moja mama nie jest po ślubie. Panie Marku pisząc ten wątek myśle, że pana szanse u niej maleją.
Przepraszam, że sie wtrące ale skąd możecie wiedziec czy moja mama nikogo nie ma. Panie Marku pisząc ten wątek myśle, że zmniejszają sie u niej szanse.
wolna? zajęta? chłopie, to nie ta profesja hahaha
Do córki Fryzjerki, nie lubię wchodzić ludziom w paradę, jeśli uważasz że zle zrobiłem podaj adres wyślę kwiaty z przeprosinami. Marek
Ja sie nie wtracam pana sprawq serce nie wybiera ale moim zdaniem po prostu lepiej normalnie sie umowic
Marek,brak ci jaj.Jak wiesz,gdzie pani ma zakład idz osobiście z bukietem i przeproś.Ale z tego co widac jestes tchórz,facet do niczego.
Dajcie spokój...
Ona jest już zajęta. Zawsze miała powodzenie. Ma fajnego młodszego chłopaka. Wiec niestety Marek przykro mi szukaj gdzie indziej...
Tyle ślicznych młodych dziewczyn a pan się ogląda za kobietą mającą dzieci? Dziwne bardzo.
Do gościa z 13:50 a co w tym dziwnego? kobiety mające dzieci nie mogą się już nikomu podobać????? to że ma powodzenie u mężczyzn jest tylko na jej plus :) widać że Kobietka dba o siebie.
fajnego chlopaka?chyba dziecko,ale teraz lubi mlodszych od siebie
znam ta pania,jest przecietna kobieta,mnie sie nie podoba
dziwne jest to ze corka pisze o partnerach matki ktora ma ciagle innych,znam ta pania bo mieszkamy w tej samej klatce
Sluchajcie koledzy to ze dba o siebie to wielki plus ale zegara biologicznego juz nie cofnie,duzo jest pieknych kobiet w naszym miescie ale ta nasza kolezanka jest przecietna,tez z nia bylem i co z tego jak kazda kobieta,a ten mlody na cieszy sie nia a ona i tak sie nim znudzi