Szukam życzliwych mieszkańców bloku 88 na Rosochach!Chodzi Mi o pewną Panią która tam mieszka.Bardzo Ważne!
O która pania chodzi bo tez tam mieszkalam pare ladnych lat ;)
w której klatce mieszka?
ale wiocha ten wątek, masakra
Pani ty jesteś urocza...
Do córki Fryzjerki, nie lubię wchodzić ludziom w paradę, jeśli uważasz że zle zrobiłem podaj adres wyślę kwiaty z przeprosinami. Marek
Ja sie nie wtracam pana sprawq serce nie wybiera ale moim zdaniem po prostu lepiej normalnie sie umowic
i co opadly wam szczeny?moja sasiadka mimo awantury w bloku nadal prowadza sie z mlodszym panem,wlasciwie lepsze jest to ze znalazla jakiegos malolata niz zeby rozbijala nastepna rodzine,a facet mlody to i glupi lata za kobita a jej to sie podoba,ale wstydu nie ma,a u nas w bloku az sie firanki w oknach ruszaja tak kazdy ich obserwuj
no coz kazdy ma swoje upodobania,nasza pani lubi mlodszych chlopcow,ale po co rozbijac malzenstwo tak mlodego chlopaka,zupelna znieczulica,nie ma wstydu za grosz
Tak bo ten młody to mechanik sam. widać Ją też naprawiać MUSI hehe
To Okropne Ja znam tego gościa! Jak można tak robić..?Żona, dziecko i dla kogoś takiego jak ta Pani? Zostawić taką wspaniałą rodzinę??
Pokazcie mi to cudo co tyle szumu o fryzjerke jakas z tego co wiem i znam duzo fryzjerek to mam duze zastrzerzenia co do nich fryzjer po pierwsze higiena rak wlosow itd itp z tego co widze i wiem kobity nie maja czasu o siebie dbac jak mowi przyslowie szewc a boso chodzi tak samo jest wszedzie nawet mlode kobietki nie dbaja o siebie mimo pracuja w roznych pracach zwiazanych z miedzy innymi z kontaktem osobistym z druga osoba czuc bardzo papierosy pot itp czy nie uzywaja kosmetykow antyprespirantow nie mowie juz o codziennej higienie osobistej kobity nie myja wlosow ani sie codziennie bo sa lenie wystarczy ze sie podmyje i uwaza sie za czysta glowe umyje raz na tydzien i luz panie dbajcie o siebie .Ostatnio kobita na poczcie przyszla ladna szczupla ale musialem isc do drugiego okienka nie dalo stac kolo niej sorry smierdziala nawet z odleglosci 1,5 metra musialem zmienic kolejke i okienko pocztowe wspolczuje męzom jak maja w domach z takimi kobietami bllleeeeee Panie kobiety powinny pachniec swiezoscia perfumami nie potem i tona lakieru .
To, że znasz jakieś brudaski, pewnie z domowego zacisza to nie oznacza, że wszystkie takie są. Apeluj do swojej żony, no chyba, że masz nadzieję, że przeczyta twój apel. Co to rak włosów?
ludzie !!! jesteście skończonymi prostakami, żyjecie bajami i jesteście po prostu żałośni !! Jak można w ogóle założyć taki wątek ?? I anonimowo pisać takie okropne rzeczy, a co was to interesuje ? Idźcie do pracy nieroby, a nie żyjecie plotami, jesteście nic nie warci i nigdy nic w zyciu nie osięgnęliście bo zamiast się zając sobą i być lepszym człowiekiem to skupiacie się na innych, mam nadzieje ze bohaterka wątka złoży skarge gdzie trzeba i się skonczy wypisywanie baj i plot, żałosne nic nie warte dewoty!
pewnie te bzdury pisza spasniete zaniedbane mamunie co nawet nikt na nich oka nie chce zawiesic, patologia
Zdruzgotana,zgadzam sie z Tobą.Te posty przeciwko fryzjerce są b.prymitywne.Wynika z tego,że na Rosochach 88 mieszkają w większości prości,prymitywni i zazdrośni ludzie.Guzik was obchodzi z kim zię prowadza ta kobieta,jest wolna i może robić co chce.Siedzą takie babsztyle w oknach albo na Lawkach i obgadują innych.Nie macie prawa ingerować w cudze Zycie.Rozejrzyjcie się po własnym podwórku,bo w waszych rodzinach też pewnie nie jest ciekawie.Nie znam Pani fryzjerko,ale wszystkiego najlepszego.
a nasza sasiadka ewa na bezczelnego pisze tego kwiata to pol swiata,czy pani sprawia przyjemnosc rozbijanie rodzin i psucie sobie opini?temu sie przyglada pani corka a moze my to wszystko zle odbieramy moze ten mlody chlopiec co u pani przesiaduje nie jest pani zabawka a zabawka pani corki,wiekowo do niej bardziej pasuje