Brawo Panie Prezydencie.
Teraz jeszcze cena paliwa na stacji MPK dla mieszkańców i bilety do kina.
Coś zaczyna się dziać! Brawo!
Brawo, brawo. A budżet miasta dopłaci do pływalni jeszcze więcej niż teraz.
A może jeszcze "gwiazdkę z nieba" od Prezydenta. Co mu się uda załatwić to Nam da.
Jak niewiele wam do szczęścia trzeba
Przecież co roku w ferie są zniżki dla dzieci i chyba emerytów choć tych drugich nie jestem pewien tak do końca.Nie wiem ile Ci płacą za te wypociny ale podpowiem Ci,że w poprzednich latach był po 2 zł :P.
Nachalna propaganda,chyba że mówimy o zamykaniu szkół przez prezydenta .
Zamknal szkoly to ma kase.
Na forum widzę propaganda niczym w TVNie, uczycie się od PO.
Szkoły zamyka to też zaczyna się coś dziać. Praca dla Jarubasa też dla dobra Ostrowiaków.
Jutro klękniemy w podzięce przed UM
w tamtym roku było po 2 zł, jeśli miał być tak wspaniale po wyborach to powinno być za darmo w tym roku
taka mala obietnica a tak cieszy,ludzie w glowach sie wam poprzewracalo,my chcemy pracy i lepszej pracy,chleba.
Jesteśmy bardzo wdzięczni Panie Prezydencie. Dziękujemy. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że tak szybko Pan zareaguje. Na malkontentów proszę nie zwracać uwagi. Tylko Pan i Ostrowiec. Poświęcenie dla naszego kochanego Ostrowsca. Jesteśmy z Panem.
no moment...
jeśli w tamtym roku wstęp na basen był po 2 zł
a w tym roku - po 3 zł.
tzn. że była podwyżka - aż o połowę !!!
to za co dziękować prezydentowi ? że podniósł opłaty ?
I będziemy z panem nawet jak by pan zamknął wszystkie szkoły w Ostrowcu.My z KWW Górczyński będziemy za panem murem.
Musicie być jeszcze z Jarubasem i innymi :)))))
Jakie brawo, we Francji, dzieci na basen komunalny wchodzą gratis przez cały rok, a normalny bilet kosztuje 4,30 € za 3- 4 h, co w przeliczeniu daje 1,4 €/h i tam obsługa basenu nie zarabia 200 € i media więcej kosztują.
Gdzie Francja gdzie Ostrowiec, marzycielu, zejdź na ziemię !