czuje sie oszukana, nie glosowalam na TOS i PO po coś, ale skoro Pan Górczyński chce z nimi w koalicję , to nie dostanie mojego głosu
Mojego też nie dostanie. Nie chcę powtórki TOS i PO.
debata, moje wrażenia- w jeden dzień pan poseł i pan marszałek rozwodzą się o drogach, ulicy Zagłoby i funduszach unijnych i co na debacie takie samo pytanie....haha, a dlaczego związkowiec z MECu nie zrobi chodników dla hutników do HUTY Celsa??? a ja ożywię stadion KSZO, basen- a dlaczego tego wcześniej pan nie zrobił? teraz? .... a dlaczego pan nie startował na radnego... bo musiałbym złożyć mandat posła.( a to szkoda ryzykowac)..itd itd
wybór już jest jasny- DUDA
Twój związkowiec nie bardzo jest zorientowany czyje są drogi w mieście. Gadał coś o porozumieniu z powiatem w sprawie 3-go Maja, a ta jest drogą marszałka przecież. Troche mu sie pomylyło. I w innych sprawach też mu sie troche myly.
.."mój związkowiec" jak będzie prezydentem to też będzie we wszystkim zorientowany, będzie miał we wszystko wgląd to zapewne nie popełni błędu tupu - poszerzenie strefy ekonomicznej o Ostrowiec i zabiegania o nią - skoro jest ona od dawna....
Szkoda że nie będzie 3 debaty, na trzeciej pewnie koledzy zorganizowali by Panu Dudzie prompter, http://pl.wikipedia.org/wiki/Prompter
Informuje wszystkich, że koalicja KWW J.Górczyńskiego+PO+TOS juz jest zawarta.Specjalnie przeciągają zwołanie sesji Rady Powiatu, tak aby koalicja nie zaszkodziła Górczyńskiemu w II rundzie.
W dzisiejszej debacie w Radio Kielce zdecydowanie wygrał Duda. Górczyński jest mało konkretny. Mówienie o pieniądzach z Unii dla Ostrowca, jest kłamstwem jakie przekazuje Marszałek Jarubas i Górczyński. Komisja Europejska, jak podają oficjalne rządowe informacje, nie zaakceptowała jeszcze Programu Operacyjnego dla Polski. Tak więc co ci panowie rozdają? Kłamstwa!!!
Niedouczenie czy celowe tylko dezinformowanie?
Sesje nowo wybranych sejmików i rad odbywać się mogą dopiero po zakończeniu wyborów nie wcześniej niż 1 grudnia 2014 roku
Hehehe ...w sejmiku województwa rządzi PSL i w Kielcach też a prezydent Kielc popiera Pana Zbigniewa Dudę..:)))) i co cwaniaczki.????
Pan Duda nie ma pojęcia o rządzeniu miastem, nawet nie umie prawidłowo układać zdań, do pięt nie dorasta panu Górczyńskiemu, umie tylko oczerniać i spiskować tak jak jego partia , nie tędy droga do sukcesu panie Duda, od swojego prezesa niech pan się nie uczy, jedyny kompetentny to pan Górczyński, trzymam za pana kciuki.
A jakie pojecie do rzadzenia miastem ma posel psl Gorczynski.Juz byl wiceprezydentem i co zrobil dla miasta i ludzi-nic.Pan DUDA nie ukrywal ze startuje z PIS w przeciwienstwie do Gorczynskiego,ktory zaldzyl KWW a glosy prawdopodobnie poszly na PSL.BRAWO DUDA BRAWO PIS.
glosujcie na Dude i ja tez to zrobie...nowy czlowiek pozmienia troch te stołki ...wprowadzi cos nowego a nie ta klika TOSu
Ok. Pan Górczyński jest dobrym krasomówcą. Pan Duda nie dorasta mu do pięt w tej dziedzinie.
hmmm
Jarek w debacie w Radio Kielce niefortunnie się zaciął na nazwisku Ka-ła-ma-ga. czyt. Ta-ła-ma-ga . Lisek wychodzi z nory.
Życzę dobrego rozwoju miasta.
To mówiłam Ja (Nie)Piła
Marzena uspokój się Duda też już rozdaje te pieniądze!!! To też KŁAMSTWA???
To typowa retoryka PIS-u trzeba straszyć i ogłupiać - jak rozdaje Pan Duda to są to szanse na lepszy Ostrowiec a jak rozdaje Pan Górczyński to znaczy że pieniędzy jeszcze nie ma i że oszukuje. Zawiła ta logika ale mają się od kogo uczyć towarzysze a w Warszawie potrzebują młodych zdolnych prawych sprawiedliwych ;) trochę się stołków zwolniło to trzeba się wykazywać!!!
11.05.2012 - poseł PSL Jarosław Górczyński w Sejmie RP podczas głosowania POPIERA USTAWĘ PODNOSZĄCĄ WIEK EMERYTALNY MĘŻCZYZNOM o 2 LATA, A KOBIETOM AŻ o 7 LAT!!! Fakt ten był momentalnie usuwany, gdy przypominałem go w komentarzach na profilu Górczyńskiego, aż w końcu całkowicie zablokowano mi możliwość dodawania tam komentarzy. Czyżby Pan Górczyński aż tak bardzo wstydził się tego głosowania??? Nie wybierajmy ludzi, którzy poparli tak bardzo negatywne dla milionów Polaków ustawy!!!
Dzisiejsza debata
Duda nic nie powiedział, bo nie miał nic do powiedzenia. W pamięci wykluczonego "zachował się jako dobry pracownik konserwator urządzeń grzewczych ,najlepiej przeprowadzał chemiczne uzdatnianie wody do instalacji kotłowej" ma gościu fach w ręku, wziąłby się tego trzymał, bo jako ekonomista nigdzie do tej pory nie błysnął i boję się tych jego wyliczanek