a w ogóle to fajny jest link do wywiadu politologa z Kielc w telewizji kieleckiej ...., daje do myślenia.......
Ostatni z TOS to Kałamaga, zgasił światło i odszedł z opuszczoną głową.
Nie tak bardzo odszedł bo jeszcze może być starostą jak nowy układ się zawiąże.
Kałamaga oddał powiatowy mandat radnego. Wchodzi za niego ktoś inny.
Jak TOSu nie ma w powiecie radny jakiś jest z tej opcji.
Nic nie rozwiązał, Górczyński to TOS bis.
pan Kałamaga oddał mandat?- to jakaś chyba ściema?????
wydaje mi się że TOS wcale się nie skończył, to tylko zmiany na górze TOS, wizerunkowe, a zaplecze dalej to samo. tak to przynajmniej wynika z postów...? ludzie zwykle coś tam wiedzą drogą pantoflową....?
Jest TOS bis.
a te ".......krówki w sreberka..." to fajne !!!!
też tak myślę i głosuje za Dudą. a ostatnia konferencja mnie w tym jeszcze utwierdziła. jako radny był za niższymi cenami wody scieków i śmieci, ale go przegłosowano! to jako prezydent jest w stanie obecne ceny zmniejszyć, mnie to nawet bez notariusza przekonało, to się nazywa konkrety.
a z zysk coś koło 1,5 miliarda wodociągów z naszych kieszeni to skandal!!!!
jak przyjedzie ktoś z Pis to śmieszne ale jak przyjedzie ktoś z Psl tooo super.? znowu popisywanie się ile to Ostrowiec MOŻE dostać z Unii .jakoś do tej pory ani pan poseł ani pan marszałek jakoś niewiele dla miasta zrobili? dlaczego , było 4 lata ? obaj wiedzą jak korzystać z Programów, dotacji unijnych , pan marszałek i poseł mają z tym do czynienia na co dzień, wiedzą co i jak i gdzie,.. tylko o Ostrowcu nie pamiętali dotąd....
będzie drogi budował! do Bałtowa też
dla województwa 5,6 miliarda zł a dla Ostrowca 100 milionów??? czy to nie mało?, nie wiem czy dobrze myslę???
obaj zdobyli najwięcej głosów ,pokonali resztę to powinni się dogadać po wyborach. bo teraz to kampania to wiadomo każdy walczy do końca. wyborcy postawili na nich dwóch i powinni to docenić, szczególnie ten który teraz wygra, to na niego spadnie odpowiedzialność czy będzie w mieście zgoda, porozumienie i praca na rzecz mieszkanców czy też wojna podjazdowa!!!!kampania się zaraz skończy czy będą umieli stanąć ponad podziałami??
Człowieku jakby wodociągi miały taki zysk to by kupili 5 budżetów miasta. Ludzie Pan Duda sprzedaje same papierki bez odpowiedzialności Wstyd tak mamić biednych mieszkańców.
Ludzie kupcie gazety i czytajcie do czego zobowiązał się notarialnie pan Duda wczoraj na konferencji, dziś poparł go prezydent Kielc a jutro o 9 jest debata, której konkurent nie chciał, ciekawe dlaczego ?