Jestem zwolennikiem Górczyńskiego i podzielam pogląd że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Góral wygra w cuglach, ale... jak zbyt wielu wyborców podejdzie do tego w ten sposób, że skoro ma taką przewagę to na pewno wygra, a mnie się nie chce iść na wybory - no to żeby nie było rozczarowania. W świętokrzyskim też wygrywano teraz i przegrywano o włos.
Odrabiamy lekcje - idziemy na wybory.
Czy podczas całej kampanii p.Górczyńskiego widziałeś plakaty wyborcze na sklepach,czy hurtowni człowieka z Bałtowa?Nieeeeeeeeee. Jakby mieli układy sklepy byłyby nim oklejone.Widać wyraźnie ,że J.G odciął się zupełnie i chce pracować na swój wizerunek.
Zejdź na ziemię. Czy tylko w sklepach wiesza się materiały wyborcze? A wielkie billboardy w jakich są miejscach? Dlaczego na tablicy elektronicznej wyświetlane są reklamy J. G. na zmianę z reklamą Bałtowa? Pozdrawiam i zachęcam do bardziej wnikliwych analiz.
Posada Się Liczy, nie ludzie.
czyżby sprawdziło się stare powiedzenie-----
NIE WAŻNE JAK SIĘ GŁOSUJE - WAŻNE KTO LICZY GŁOSY !!!!-- chacha
brawo PSL!!!!
Pan Górczyński, o ile pamiętam w 2010 roku startował z PSL do parlamentu, ponieważ z PO pewniakiem był Pacelt, a TOS przecież partią nie jest. Dlatego miejscowi liderzy polityczni postanowili wystawić Go z PSL-u. No i się udało. Więc tak naprawdę PSL dla Górczyńskiego jest pewnego rodzaju surogatką.
Górczyński figuruje (figurował?) od 14.09.2007 (ostatnia aktualizacja z KRS 18.04.2014) w stowarzyszeniu TOS, który jest zlepkiem członków partii m. innymi SLD, PO.
A ja mam pytanie czy jest prawda ze glosy komitetu wyborczego Gorczynskiego zgarnelo PSL.
o jakich zmianach wy mówicie.. przecież w tym mieście nic sie nie zmieni.. jedynie prezydent który dorwie sie do koryta jak reszta..
Moze wreszcie ktos mi odpowie na pytanie z wczoraj z 9;35.Moze sam zalozyciel watku.
Podobno radio kielce podało ,że Pan Górczyński zawarł koalicję z Platformą i Tosem,. więc ZNOWU mamy TOS, To jest chyba tak jak ludzie pisali że Górczynski to TOS BIS
Jezeli glosy szly na PSL to dlaczego Gorczynski na swoich ulotkach i jego kandydatow pisal komitet wyborczy J. Gorcznskiego a nie komitet wyborczy J.Gorczynskiego PSL.Czyzby tak bylo zrobione dla zmylki wyborcow.
Ten Pan to jedna wielka zmyłka. Nie dajcie się nabrać. Poseł PSL mówi, że nie chodzi mu o politykę, a w Sejmie głosuje w chorej dyscyplinie klubu PSL razem z Platformą, żbyśmy pracowali do śmierci, praca w sobotę i inne cikawe smaczki.... Kryje się pod płszczykiem własnego komitetu a to TOSiarz z PSL - zresztą mistrz kamuflażu, jakby szkolony. Takiej mieszanki Ostrowiec nie przeżyje.
Przeraziłem się... Kto wpadł na ślad tego spisku Górczyńskiego? Max Otto von Stirlitz, czy Hans Klos?
A naiwni siedzą i zawijają te krówki w sreberka a potem na targowicę , dalej pracować na "Prezydenta za pączka"
No a jak inaczej osoba tak miałka i bezideowa mogłaby zdobyć głosy?! Chyba,że zadziałał cud krówki opatowskiej.
TOSu już nie ma ,rozwiązał się a przyczynił się do tego pan Górczyński i jego ludzie. Przestańcie wreszcie opowiadac w kółko o tym tosie bo to nieaktualne i nikt poważny tego pod uwagę nie bierze.
do g. 11.10 a co takiego zrobił pan Górczyński jako vice prezydent koalicji rządzacej i poseł PSL partii rządzącej???? tylko konkretnie......