co tu za idealiści teoretycy?
zwycięzca bierze wszystko i nie paktuje hahaha
z ukrytych wpisów wynika,że niektórzy mają 2 twarze- osobowości. jedną na czas wyborów a drugą na co dzień.
W powiecie jakiś tam radny też z TOS.
malkontenci...obejrzyjcie wypowiedzi kandydatow na Prezydenta i...wyciagajcie wnioski !!!
Dogada sie Gorczynski z Duda i...4lata roboty i efektow roboty mamy pewne...!!!
Pan Gòrczynski jest bardzo dobrym przyjacielem z panem od publimy wiec wiadomo kto nadal bedzie zadzil w tym umierajacym miescie. Chcecie wybierzcie Gorczynskiego na prezydenta ale pozniej nie placzcie ze sprzedal ziemie za bezcen panu Lichocie I bezrobocie sie powieksza.
PKW podaje że w kraju wygrało PSL z około 50% poparciu a w świętokrzyskim 49% poparciu......
internet grzmi-----" powtórzyć wybory " !!!
o co chodzi ??????????????
dementują te wyniki że to ponoć pomyłka...
na tv Repu...ka też cytowali pkw , w świętokrzyskim wygrało PSL 50 %.... ale numer ??????
coraz więcej głosów za powtórzeniem wyborów ale ja.......
gdzieś tam jeszcze komisję liczą albo wstrzymali liczenie. a gdzie przechowywane są karty , w czyjej piwnicy???? cha cha
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem wyniki kto wygrał w kraju bo to pis, najgorzej jak ktoś czytać nie potrafi, masakra.
Ludzie przestańcie kombinować. Przecież wiadomo że druga tura jest formalnością.Górczyński z taką przewagą wygra na pewno.
PKW podała że PSL zwyciężył w 10 wojew...... podali w tv. to ci dopiero numer..???????????
czy formalnością ...no nie wiem.... Duda na pewno się nie podda bez walki. ( mam taką nadzieję) a szanse ma to tylko 3000 głosów... a ktoś mu zarzucał brak konsekwencji , uporu,odwagi, determinacji..... zobaczymy...
dziwne, nawet w łódzkim wygrało PSL--dziwy nad dziwami....?????????? a gdzie tam jeszcze do świąt...
Pewnie że formalność -Duda rozjedzie Górczyńskiego.Pytacie w jaki sposób?W bardzo prosty -wystarczy popytać o parę inwestycji .
A Twój Duda to ma jakiekolwiek pojęcie o inwestowaniu bo nie słyszałem, aby w ogóle zrobił coś dla miasta
no właśnie. co takiego Duda zrobił dla miasta?
A co mógł zrobić jak był 4 lata w opozycji , więc nie pisz bzdurnego pytania .