Mam nadzieję tylko że dotrzyma słowa i obetnie wszystkie nitki łączące z panującym do tej pory układem ( przewietrzy urzędy i zakończy układziki lokalne, wszystkie układziki )
że pieniądze z budżetu będą wydawane mądrze i nie będzie " świętych krów".
Ale jestes naiwny...
a co to zmieni. ?????? sam jest z tos i wprowadził ludzi z tos.
zmienią się tylko twarze a góra bez zmian.....
nie daj boże aby wygrał...znowu nic sie nie zmieni i Ostrowiec bedzie coraz bardziej wyludnionym miastem
Kolejny będzie huśtał jaja dinozaurom w Lichostanie
zobaczycie ze zmieni i to duzo bo już inni nie będą się wtrącali tylko on sam je będzie podejmował
No jakby teraz Górczyński został prezydentem to z radą miasta w większości będą rządzić Ostrowcem jak będą chcieli i nikt nie będzie miał nic do gadania. Straszny scenariusz. Górczyński nowym carem Ostrowca? Oj
cóż, dalej będzie rzadził TOS tylko pod innym zarządem. wyborcy zdecydowali że wolą Tos to tak będzie. szkoda ja głosowałem za innymi zmianami. wybrani radni jacyś dziwni wcale szerzej nie znani-dziwne ,ale maszynka do głosowania będzie i oto chodziło. ktoś napisał wyżej -- znowu górą Bałtów......
Radni nie znani bo to są nowe twarze, nowe osoby. Pan Górczyński w całości odciął się od TOSu, a jego wygrana w żadnej mierze nie oznacza żądów starego ugrupowania.
Całe szczęście dla Ostrowca, że TOS znika z areny miasta.
Mam tylko nadzieję, że wyborcy pomyślą rozsądnie i zagłosują na Pana Jarosława.
dajmy szanse panu G... moze nie polaczy sil z TOS i postara sie cos zmienic w Ostrowcu... jesli nie to rozliczymy go...
Car ok oby dodrze żądził. W Rosji za cara złote monety mieli. Kto wie może i nas takie wejdą. Powodzenia Panie Górczyński.
To Gorczynski glosowal za podniesieniem wieku emerytalnego do 67 lat.Gosciu z 15;53 nie pisz farmazonow bo nie daje sie tego czytac.
Gratuluję Panu Górczyńskiemu i jego 13 członkom Rady Miasta.Współczuję Panu Dudzie.
otwarty umysł i swoje zdanie to akurat ma Duda( haha). nie powtarzał w kazdej debacie tych samych sloganów i nie podbierał sformułowań od innych kandydatów!!
http://www.jaroslawgorczynski.pl/popieraja-mnie/
No rzeczywiści! Najwięcej sloganów i pustych słówek słyszymy zawsze ze strony Górczyńskiego. A już w jego wykonaniu: Czas na zmiany jako hasło na koniec własnej konwencji wyborczej, to śmiech i żenada. Jakie zmiany, z człowiekiem który mówi, że nie chodzi mu o polityką a jedyne jaki ma dorobek to kariera polityczna!