Mądra kobieta - brawo! Chłop z domu - spokój w domu
Jest takie powiedzonko - nie miala baba klopotu , wzięla se chlopa - no to teraz ma ..hehhhee
I Tobie też wiary, optymizmu i sił by na wszystkie zajęcia starczyło.
Założycielko wątku nie przepraszaj, każdy ma czasami trudny dzień. Chciałaś dobrze a wyszło jak zwykle na tym forum. Doszłaś również do swoich wniosków i to się chwali, ale pamiętaj, że człowiek z roku na rok coraz starszy i w końcu nie podoła kilku pracom dodatkowym. Póki masz czas zacznij się rozglądać, ale spokojnie i nie daj sobą manipulować. Jesteś zaradna kobietą i to jest Twój duży plus. Dobrych ludzi los nagradza.
Dziękuję Ci @madcap . Trochę gorszy dzień. Znów rachunki i to z dnia na dzień coraz wyższe, ale jakoś się trzymam . Dzisiaj jestem w bąbelkach od komarów , ale ogródek piękny , aż się chce oko cieszyć. A niebo jakie śliczne i w ogóle życie jest piękne , bo mam dużo werwy i nadzieję na lepsze zarobki . Pozdrawiam wszystkich zaradnych . Na razie nie szukam , może istotnie samemu lepiej , choć raźniej we dwójkę , ale z rozsądnym , a o takiego to bardzo trudno.
Nie moja to sprawa, ale był jeden post z adresem, a może to ten? A jak nie ten, to może kiedyś znajdziesz innego? Spróbować nie zaszkodzi. Tylko nic na już. Pamiętaj, że czas jest najlepszym doradcą. Pozdrawiam i życzę znalezienia rozsądnego i miłego kompana.