Wpis z 15:58 , proszę nikomu nie ubliżać ,czy ja tobie ubliżam.Jak będziesz tak ział nienawiścią, to spali cię ta nienawiść od środka.
Ale ten z 15: 58 nikomu nie ubliża. On wyraził tylko opinię, swoim językiem oczywiście, czyli samych bluzgów. Inaczej nie umie zakuty łeb.
21:19,10:09 zakuty to ty jesteś jebany cwelu, piszę jak mi się podoba. Nie pasuję ci zjebie to wypierdalaj w pizdu. Żadna lewacka kurwa nie będzie mi niczego zabraniać. Dotarło cwelu zjebany.
16:15 a ty kto jesteś ,brak jakiejkolwiek kultury ,chamstwo . Uważaj bo te wulgarne słowa wypalą ci kiedyś język.
10:53 widocznie ma chuj rozdwojenie jaźni he he ha ha tak te kurwy mają.
W przyszłym tygodniu ON 10,50 a Pb 95 - 9,80 zeta za litr, czy komuś pasuje to leje do pełna a jak nie pasuje to rowerem jeździ bo zdrowo. Koniec pieśni, paliwo zatrzyma się na około 4 euro za litr czyli ....15-18 zeta
Czas na kupno amerykańskich krążowników co to żrą po 15- 20 litrów na sto kilometrów. Stare seicento lub Mariz do łask wrócą.
20:27 na gazie może i 15 ście palić ,jak niejeżdże dużo będzie mnie stać mimo wysokich cen
I bułki zwykłe po 5 zeta a chleb po 20 zeta nie wspomnę już o wędlinie. Cieszysz się 20:25? Nie będziesz miał siły pedałować bo cię nie będzie na podstawowe utrzymanie stać. Ja nie muszę jeździć a ty jeść musisz. Koniec pieśni jak twierdzisz.
21:19,10:09 zakuty to ty jesteś jebany cwelu, piszę jak mi się podoba. Nie pasuję ci zjebie to wypierdalaj w pizdu. Żadna lewacka kurwa nie będzie mi niczego zabraniać. Dotarło cwelu zjebany.
Słuszna uwaga. Za PiS dolar kosztował krocie.
Za Tuska silna złotówka i dolar szoruje głęboko poniżej 4,00
Macie rację.
Za PiS to był horror z wartością złotego
Słuszna uwaga. Za PiS dolar kosztował krocie jak 4,30 zł.
Za Tuska silna złotówka i dolar szoruje głęboko poniżej 4,00 czyli 3,55-3,70zł.
Macie rację.
Za PiS to był horror z wartością złotego
Na moje pytanie dotyczące tego, kto obsługuje nasz system KSeF oraz czy są to osoby powiązane z izraelskim wywiadem, Ministerstwo Finansów udzieliło następującej odpowiedzi:
„Informacje dotyczące architektury systemu oraz szczegóły współpracy z dostawcami pozostają objęte ograniczeniami informacyjnymi ze względów bezpieczeństwa".
Innymi słowy: „,nie powiemy, bo to tajemnica".
Tak tak za czasów PiS złoty był bardzo słaby. Dolary po 4,30 !!
Pomarańczowy Kundel na pasku epsztajnowskich i putinowskich ludobójców rozpiepsza świat i wywołuje katastrofę gospodarczą i ekologiczną. My wszyscy będziemy za to płacić.
I nasze dzieci też.