Wszystko zależy od woli organizatorów WOŚP. Może potraktują cię ulgowo jak twojego kolegę po fachu (odwiecznego bezrobotnego). W końcu obaj macie podobny żywot. On pisze, ty piszesz - tylko ty gónwo z tego masz. Myślę, że dostaniesz max jakieś prace społeczne.. Kto wie, może chodzenie z puszką WOŚP?
Idz już spać gościu 22:56 bo pi.......sz od rana jedno i to samo.Dobrze wiesz ze możesz ciemniakowi co najwyżej w puzon dmuchnąć.
Z tym akurat nie ma problemu. Wszystko dostępne w necie.
Wszystko?A o co prosi Patryk Jaki?
A tego to już dowiemy się w stosownej chwili :)
22:27.Jak będziesz miał do tego uprawnienie, to będziesz kontrolował działalność Owsiaka(znowu ukryta intryga) ale póki co stul otwór gębowy, jak nie znasz faktów. WOŚP nie ma żadnych problemów. Już możesz skończyć dyżur, a jutro pamiętaj, 7:00 stary stachanowcu i 300% normy ha ha ha.
Ha ha ha?Raczej trzeba płakać nad tobą biedny nieszczęśliwy człowieczku.
To płacz. Już możesz zacząć, ciemniaku. Teraz już robisz 24 godziny na dobę? Podnieśli ci pensję, czy tylko zwiększyli ilość godzin? Poskarż się do Inspekcji Pracy.
No cóż-teraz wszyscy jesteśmy ciemniakami.Coż ja ci moge poradzić.Tylko współczuć.
Bo to jest nasz idol, ma rozdawać autografy i my zawsze poznajemy kiedy on pisze i teraz też mamy rację;)
I jak tu nie płakać nad dzieciną.Rozumek pierwszoklasisty.
23:33. Nie widzisz, że kpią z ciebie i twojej działalności prowokatora na forum?
Jak cię nie boli to czemu jątrzysz?
Nie chciałabym tych zarobków i tej pracy. Świątek piątek. Wolałabym ten etat w radio, który ma.
P.S. prezes banku średniej wielkości z kapitałem zagranicznym zarabia 50-60 tys. Dziennie. Ma w chuj doradców, w zasadzie składa podpisy.
Ty ile zarabiasz?
Minister Środowiska zatrudnił kolejnego ;;Misiewicza;; szczeniaka 23 lat.jako dyrektora..za 9 tysiakow...
Nam taj jak temu fachowcowi:
Nowy minister środowiska Henryk Kowalczyk (62 l.) zrobił swojego ulubieńca szefem gabinetu politycznego. Przemysław Bednarski (23 l.) od początku dobrej zmiany trwa przy polityku PiS i mu się to opłaciło.
Dzięki nowemu zajęciu młodzieniec może liczyć na zarobki w wysokości niemal 8 tys. zł! Przed wyborami Bednarski dorabiał m.in. jako doradca kredytowy, przy okazji namawiając do głosowania na Kowalczyka. Podobnie jak on, młodzieniec pochodzi z okolic Pułtuska (woj. mazowieckie). Gdy nastała dobra zmiana, trafił m.in. do resortu skarbu, nad którym pieczę sprawował przez kilka miesięcy Kowalczyk, a później został jego doradcą w KPRM. Tam zarabiał prawie 5 tys. zł, teraz może liczyć na znacznie więcej. – Wynagrodzenie miesięczne szefa gabinetu politycznego wynosi 7 880 zł brutto – informuje nas resort środowiska. Co z kompetencjami 23-latka? – Posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe, zdobyte w organach administracji rządowej oraz w sektorze prywatnym – odpowiada na nasze pytanie ministerstwo i dodaje, że młodzieniec posługuje się angielskim i rosyjskim. To wystarczy? – Młody człowiek, który nie zajmował się do tej pory żadną pracą związaną z działalnością tego ministerstwa, pełni teraz jedną z najważniejszych funkcji w resorcie. Państwo jest traktowane przez polityków jak dojna krowa do załatwiania synekur swoim znajomym, nie bacząc na to, czy te osoby nadają się do tych funkcji.
Znowu para gejów?
"Fundusz płac w fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy wynosi 1,15 mln złotych rocznie. W WOŚP zatrudnionych jest 33 etatowców. Wynika z tego, że statystyczny pracownik zarabia około 3100 zł miesięcznie. Jerzy Owsiak, jego żona Lidia Niedźwiedzka-Owsiak oraz dr Bohdan Maruszewski zarabia niespełna 150 tys. zł rocznie, czyli 4136 zł na osobę miesięcznie – pisał "Wprost". Z każdej oddanej złotówki jedynie 4 grosze są przeznaczane na obsługę akcji charytatywnej."
Jeszcze niedawno "WPROST" twierdziło, że Owsiak zarabia grosze. Teraz Owsiak przyznaje się pod naciskiem dziennikarzy, że jest to 10 000 na rękę.
Warto by jeszcze jego "przycisnąć", to może dowiedzielibyśmy się jak to jest i z tymi "4 groszami" i z tymi wynagrodzeniami.
A to, że sam Owsiak nie chce, aby "wyznawcy" robili mu niedźwiedzią przysługę mówiąc choćby: "Niech bierze! I tak za mało, bo dobrze robi!", niech świadczą jego własne słowa:
"Kuriozalne jest to, że miałem listy, że nasza działalność jest na tyle pożyteczna, że nawet gdybym z tego coś uszczknął, to nie ma sprawy. Gdy to słyszę, włos mi się jeży na głowie! Jakie uszczknąć! Nie mogę i nie muszę!".