W zeszłym roku NFZ przeznaczył na zakup sprzętu do szpitali 700 000 000 zł.
Lekarzom 10 tyś. się nie należy, a wodzirejowi wesołej kapeli tak?
Myślałem, że oni też ratują ludzkie życie.
Różnicą jest to,iż Owsiak pracuje w fundacji ale lekarskie pensje są pokrywane z budżetu państwa. I to państwo ma tak gospodarować,żeby nie przewalać kasy na pensje Misiewiczów, Janningerów itp tylko płacić porządnie fachowcom, od których zależy nasze życie.
Lekarzom się nie należy bo kończą państwe uczelnie
Kasandro, komu Ty tłumaczysz? Toż jemu hemoroidy strzelają jak popcorn w mikrofali na hasło WOŚP :)))
A co jak ci fachowcy nie będą już chcieli pracować za płacę mniejszą od Owsiaka? :)
Gdybanie - twoja życiowa dewiza.
I bardzo dobrze.
Nabudował się chłopina autostrad,nowych szkół,domów kultury,mieszkań dla potrzebujacych.Wredny naród,że do tej pory nie uznał go za świętego.Owsiak i Popek-mistrzowie mącenia gimbusom w głowach.I przestańcie pieprzyć o niby zasługach Owsiaka.Sie ma,bo inni dali.
20:44.Pochwal się co ty zrobiłeś dla miasta Ostrowiec. Już nie mówimy o Ojczyźnie. Dawaj, bo jak na razie, to tylko ujadasz kundelku.
A kilkaset postów dziennie na forum miasta to nie praca? :)))))
Słabo... Powinien zarabiać min. 20 000zł, a ty powinieneś znaleźć sobie pracę i przestać nam truć dupeczki, pasożycie.
Też uważam, że powinien brać z 1 000 000 zł. Chłop za takie pieniądze to pewnie ledwie wiąże koniec z końcem :)
I tu cię boli, pasożycie....
Mnie tam nic nie boli .. nie moje pieniądze i ja na mrozie z puszką nie stałem :)
Ty nie masz pieniędzy. Tylko gen zazdrości i nienawiści pod maską grzecznego prowokatora. Srałeś dzisiaj i jadłeś? Po częstotliwości postów widzę, że mogłeś mieć z tym problem.
Niekoniecznie, jest jak perpetuum mobile sam się napędza.
Nie mam zaufania do Fundacji i wszelkiej maści Stowarzyszeń, bo łapy po kasę wyciągają, ale o roczne sprawozdanie finansowe to już problem.
Podobno mam być pozwany do sądu. Jeżeli tak to na pewno takich danych zażądam :)