Chyba młodzi.
Starzy. Była Pani Ordynator jest niezniszczalna.
ja z panią ordynator akurat mam dobre doświadczenia, mam dwoje dzieci oboje mieli z nią kontakt, 3 hospitalizacje i kilka wizyt na pogotowiu kiedy miała tam dyżur. miła, serdeczna, odpowiedziała na każde moje pytanie i wyjaśniła wątpliwości.
czy ktoś wie którzy lekarze będą mieli dyżury na pediatrii??
Czy to aby na pewno była pani ordynator?
miałam dwoje dzieci na pediatrii i wiem ,że pani ordyntor ,,ta co była..nie miała zielonego pojęcia co im dolega mimo ,że to było 10 lat różnicy między nimi jak tam lezały nawet nie wiedziaa ,że syn wyszedł wcześniej ze szpitala..z młodszym to już osobna historia nie do opisania do tej pory leczy się już 20 lat bo przyjęli z inną chorobą a wypisany z inna chorobą od tamtej pory prosiłam lekarza rodzinnego ,że wole jezdzic do Kielc niż tu mieć dziecko u tej pani
Mojego syna wypisaliśmy na wlasną prośbę,po dwóch tygodniach pobytu w szpitalu i podawaniu nietrafionych leków. Ordynatorka o której piszecie rozłożyła ręce i powiedziała,że więcej antybiotyków organizm nie przyjmie i tyle bylo jej pomocy.Ośmioletnie dziecko leciało przez ręce.Dzieki lekarzom w Kielcach, w przychodni pulmonologicznej,dzicko bardzo szybko doszło do siebie i zostala rownież tam zdiagnozowana alergia
A secjalizacja pani ordynator to nie alergolog?
Dlaczego nie dadzą szans lekarzowi nie z Ostrowca?
Szpital by wiele zyskał.
Było tak wielkie zainteresowanie wolnymi etatami przez bezrobotnych pediatrów, że mogli czekać w nieskończoność. Tylko już za kilka dni szpital nie miałby kontraktu z NFZetem.
Zamknęli - narzekaniom nie było końca
Otwierają - narzekania już mamy
Czy wam ludziska cokolwiek pasuje?
Zaiteresowanie było tyko wynagrodzenie odstraszało.
Ot co!
Narzekamy bo chcemy zmian na lepsze.
To co było - znamy
Wynagrodzenie proponowane było wyższe niż na innych oddziałach. Nie odstraszało.
To chyba dyrektor odstraszał.
Powodzenia dla Pana Dyrektora w listopadowych wyborach do Sejmiku.... wszystko inne to pikuśśśśśśśśśśśśśś
Wyborcy - pełna mobilizacja