Co z OTBS? Coś ktoś wie? Podobno mają być zwolnienia. Czy to prawda?
No najwyższa pora bo się "urzędnicy" w pokojach nie mieszczą i nawet interesant nie ma gdzie wejśc tylko w otwartych drzwiach stoi. A za to wszystko lokatorzy w czynszu płacą ......
Ciekawy, słyszałem z pewnego źródła, że u Ciebie w pracy tez od 1 lutego duże zwolnienia.
Z tego przepełnienia mieli sie przenosic na stawki ale to chyba nie o lakatorów chodziło że sie nie mieszczą w dotychczasowym budynku.Oj dużo tych urzędasów w biurach a to roboty nie ma nikogo.
przenieśli część pracowników do ZUMu. Nie gadajcie, że zła spółdzielnia. Jest to spółka pod rządami miasta, zarobki marne, atmosfera grajdołu. Nikt nie będzie stał z otwartymi ramionami do interesantów. Także wyluzujcie, nigdzie nie jest lepiej jeżeli chodzi o nastawienie spółdzielni do mieszkańców.
ZUM przejmuje od nich mieszkania tzw nie wykupione. Lokatorzy pieniądze wpłacają do ZUM a nie do OTBS.
no i co wam to da ze pozwalniaja ludzi,bedziecie szczesliwi z czyjegos niezczescia,poprostu jestescie wredni
No i wcale się nie dziwię, dziś wykonałam 4 telefony,bo mnie odsyłali jeden do drugiego , szlag może trafić, tam nigdy nie można nic normalnie załatwić, nikt nic nie wie.Więc po co tyle tam ludzi?
I do tego część spraw załatwiane jest w OTBS a część w Zumie od styczna, bo przejęli część obowiązków, a skąd ja niby mam wiedzieć kto którymi sprawami się zajmuje, CYRK