Najpierw podwyższono pensję do 8250 z 5500 by zatrudnić dasiosa a jeżeli ma obecnie 16 tysięcy to wzrost płacy w ciągu 3 lat ponad 300%.
Kto decyduje o pensji w OTBS czy też w SM? Czy to Rada Nadzorcza?
Media nasze lokalne też jakoś moralnie nieodpowiedzialnych zachowań nie kwapią się opisywać, a może jest aprobata społeczna członków OTBS dla takiego wynagrodzenia?
Przeczytajcie wątek o SM Krzemionki-tam członkowie zrobili porządek i zmniejszyli wynagrodzenia zarządu o połowę.
OTBS-e-mail rządzi Prezydent Górczyński,on podnosi swoim pensje.Dasios to typowy przykład ,16 tys co miesiąc na konto wpływa.Pan prezes później wypoczywa w australi i Grecji.Stać go!A pieniądze płacą mieszkańcy OTBS z czynszów.
Do 6.55 pewny jesteś tego co piszesz ,żebyś przepraszać nie musiał.
Kto decyduje o wynagrodzeniu Pawła Walesica w PCPR?
Z tymi dotacjami, to żarcik jakiś. PiS nie dotuje obcych stowarzyszeń. Gdyby się zarejestrowali w Toruniu, to może przez pomyłkę coś by dostali ;)
Hahahaha żałośni zazdrośnicy! Że niby to dużo? Pracuje to i zarabia! Jak jego pracodawca zgodził się na taką kwotę to gucio wam do tego! Ja zarabiam jeszcze więcej i śmieje się z takich nieudaczników co nie potrafią negocjować swojego wynagrodzenia!
napewno dziki zarabiasz moze najbogatszym polakiem jestes i zagladasz na takie fora i tak przezywasz co kto napisze
Tak dziki. z 07:36 "gucio nam do tego" pod warunkiem, ze Pan Gorczynski bedzie placil ze swoich a nie z naszych pieniedzy. I tu jest istota rzeczy.
Napiszę jeszcze raz.Prezes Dasios dostał podwyżkę pensji na 16 tysięcy miesięcznie.Prezes MEC dostał podwyżkę na 17 tys. miesięcznie.Każdy z nas płaci na ich pensje.Gdzie nas Prezydent ma,pokazują te dwa przykłady.
A myślisz,ze jak będzie inny to będzie inaczej?To w czym innym będzie nie po twojej myśli.
Było już tylu prezydentów i kazdy tańczył podług siebie.
To ja na rok tyle nie mam i jak tu się nie wkur ac Czy on ma inny żołądek jak my Chciała bym chociaż mieć jedną taką pensje na rok Loj straciłam apetyt na cały dzień
I ty się musisz narobić a taki za niby rządzenie ma aż tyle.Ostrowiecka Ameryka za nic nie robienie,bo ludzie za nich robią.
Koledzy i koleżanki Górczyńskiego muszą zarabiać.Taka Rogalińska 140 tys.zarobku.
Cóż widocznie kompetencjami przewyższa niejednego ministra