Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: oszukana przez bank?!

cudowne rozmnożenie

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: oszukana przez bank?!

Ludziu z Neo nie umiesz liczyć,wyjaśnię Ci to łopatologicznie choć nie sądzę byś i tak to zrozumiał/a .

200 -20 =180

180- 500= -320 zł

Znikło z konta 500 zł mało tego jeżeli nie ma debetu mogą naliczyć tej osobie karę za debet na koncie,jak ktoś użył pinu trudno będzie się wybronić przed bankiem .

Mam nadzieje,że osoba zaczynająca temat wszystko wyjaśni na forum.Niedawno byłem w Gdańsku i na forach ostrzegali,że w tłumie krąży dużo złodziei za kartami zbliżeniowymi na targu dominikańskim,niby tam transakcja jest do 50 zł bez potwierdzenia ale i to czasem może wystarczyć jak się operacje zwielokrotni .

Czlowiek
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dokładnie, ja też uważam że osoba zaczynająca ten post powinna wyjaśnić na forum. Skoro tego nie uczyniła, to śmiem przypuszczać, że sama pomyliła się w rachunkach, a o to niestety bardzo łatwo, sama wiem po sobie. Wystarczy dokładnie przyjrzeć się dokonywanym transakcjom i okazuje się, że nie ma winy banku, bankomatów, czy kradzieży PIN-ów. Nie przeczę, że Banki są bez winy, ale w tym przypadku wszystko jest do wyjaśnienia i nigdy nie zdarzyło mi się, abym z takiej sytuacji wyszła pokrzywdzona.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Osoba która zaczęła temat nie wyjaśnia co się stało bo to pewnie jej wina coś schrzanił i teraz wstydzi się przyznać :) Nie ma się czego wstydzić każdemu się zdarza a nas by ta sprawa coś nauczyła.

No ale cóż niektórzy maja bardzo wybujałe ego :(

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

No i co? Są te piniundze, nie ma ich, ale będą, czy nigdy ich nie było?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Podejrzewam, że ich nigdy nie było, a teraz głupio jej bo narobiła zamieszania i schowała głowę w piasek bez paru słów wyjaśnienia.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ale Bank wie kto narobił zamieszania i co będzie jeżeli poda Panią o propagowanie złej opinii o placówce? Wtedy tych 500 zł będzie mało aby się wybronić.

To w końcu Pani xyz, były te pieniądze czy ich nie było?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę