Lelewel, nie wiesz co u Kasandry? Po przegranej w wyborach doszła do wniosku, że jednak Kasandra, to wieszczka złej nowiny i to dla niej samej, bo przestała się podpisywać dawnym nickiem? Pewnie zaraz odpisze, że ma ciekawsze zajęcia niż to forum? Pewnie inne fora i pisanie z partyzanta pod różnymi pseudonimami i z gościa.Pozdrów Ją od nas, mimo że przeszła do konspiracji:)
mozliwosc oceniania postow i zdjec
Nie mam zbytnio pojęcia o kim drogi gościu z 17:55 piszesz. Nie interesują mnie wasze trolowe przepychanki na forum. Gościu 14:27 nie widzę związku ekonomii z moderacją takiego jak to forum. Poza tym o jakim "moim" poziomie piszesz? Czyżbyś nie znając mnie chciał mi ubliżyć? Odpowiadając zaś na twoje pytanie - znaczy dokładnie to, że znam wiele sposobów trolowania w tym to tanie i czesto spotykane a stosoqane przez ciebie trolowanie polityczne.
Jeżeli chodzi o normalnych użytkowników mogę tylko napisać, iż podział na działy jest koniecznym, aby zlikwidować ten męczący na forum chaos, wlasnie te ciągłe przepychanki troli( w tym jak na załączomym wyżej obrazku troli politycznych).
Jak cię męczy chaos na forum, to zrób sobie taką małą przyjemność i przestań tu zaglądać.
Przy okazji uwolnisz nas od Twojego ciągłego użalania się, ze musisz czytać posty jakichś "trolli"
05:21
Podobno tylko winni się tłumaczą i to o tak wczesnej porze? Nie możesz spać, bo cały czas myślisz o reformowaniu forum?Daj spokój, bo jeszcze ktoś uwierzy w to, co piszesz. Co ty masz z tymi trollami(tak się pisze, to i trollowanie też tak)? Mówisz, że znasz wiele sposobów trollowania. Wiemy, wiemy. Co się stało, że już nie jesteś moderatorem? Partia się rozpada, ma kupę długów i nie płacą? ha ha ha ha ha
Jako założyciel odradzam słuchania użytkowników w kwestii tego, co wprowadzić, a czego nie. Jak mówią niektórzy: w tłumie nie ma mądrości ;))) . To było półżartem.
A poważniej: szybka moderacja, pół- lub w pełni automatyczna; eksponowanie/wyróżnianie wartościowych treści; absolutne zero tolerancji dla głupoty; dalsze wspieranie tak zwanej wolności słowa.
1. Chcialabym miec mozliwosc nie ogladania wypowiedzi niektorych uzytkownikow forum (trolli, hejterow etc.). Po prostu wylaczyc dana osobe z mojego pola widzenia, w ten sposob mialabym mozliwosc rzeczowej konwersacji.
2. Dodac funkcje + i - do kazdej wypowiedzi
3. Szybsza moderacja (automatyczna)
4. Mozliwosc zglaszania hejterow i blokowania ich na jakis czas przez moderatora (jesli dostana duza ilosc zgloszen przez innych uzytkownikow)
To wszystko możesz mieć ale na pewno nie bez logowania.
Wojtek, za Twoich czasów takie gówno jak jest teraz nigdy by nie przeszło. I dobrze było (choć nie raz Cię cicho kląłem).
Przede wszystkim to wprowadzić szybszą weryfikację postów.
Póki co jest tragedia!!!
Jak można z kimś pisać i odpowiadać na posty, jak czeka się na ukazanie kilka godzin.
Porażka jak na razie.