Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: OstrowiecNR1.pl - zmiany i oczekiwania na 2019 rok

Ciebie to powinno się zbanować po 3-cim poście. Nie za literówki... Za to, że jesteś totalnym noł-lajfem i za wklejanie mega głupot. Tak, wiem... Świat by Ci się zawalił, Panie Psychiczny. Wszczep sobie kapustę i wyj do sów, idioto.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Skoro to są dla ciebie mega głupoty to znaczy tylko jedno, sam jesteś idiotą :) do 20:43. Nie rozmawiam już z "gosciem" bo tchórzem nie jest ten co sie podpisze chociaż burek.

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: OstrowiecNR1.pl - zmiany i oczekiwania na 2019 rok

Usuwac bezsensowne chamskie watki, które maja za zadanie tylko obrazanie kogos lub rozpetywanie awantur.

Logowanie się, a nie pisanie z pozycji goscia.

Banowanie czasowe lub stałe wyjatkowo agresywnych i chamskich uzytkowników.

Tennessee
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dodanie pola + i - do wyboru przez innych.

Weryfikacja nie dłużej niż 1 godzina.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Szybsza weryfikacja postów, szczególnie tych, gdzie ludzie normalnie i kulturalnie wypowiadają się, lub udzielają odpowiedzi, na którą czeka założyciel wątku. Np post napisany na pierwszej stronie czeka kilka dni zanim się ukaże, a w tym czasie ludzie piszą i wątek na już kilka stron, to kto przeczyta ten z pierwszej strony jeśli przechodził weryfikację kilka dni???? Takie działania są wg mnie nielogiczne. Jak nie macie człowieka, który byłby wstanie na bieżąco śledzić posty i je udostępniać, to trzeba zatrudnić, aby to forum sprawnie działało i miało ręce i nogi, bo na razie to totalna kicha.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Obowiązkowa rejestracja użytkowników

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Obowiązkowa rejestracja?Wtedy miesięcznie będzie miast 120 000,1200 jeno odwiedzających.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

To by sprawiło brak ruchu na stronie. Dlatego Kavarito woli puszczać chamów ,byle tylko były wejścia. Ja też mam dosyć nawet logować mi się nie chce dopóki bedzie tu pasowało chamstwo. Jeśli właściciele wyciągną wnioski i zaczną moderować zgodnie z regulaminem to może kultura wróci na to forum. Inaczej będzie ściekiem niczym innym. Z kolei obowiązkowa rejestracja pomogła by w banowaniu najbardziej niekulturalnych użytkowników.

Niech robią zresztą co chcą. Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Obiektywizm, którego za grosz nie macie. Skończcie z kilkudniową weryfkacją postów, blokowanie " niewygodnych wątków". Brak opcji " lubię to".

Po przez nadmiar chamskiej,prostackiej gry politycznej, to forum lepsze nie będzie. Chyba sporo użytkowników ma już dość tych gierek na waszej stronie. Sami widzicie, że mało kto pisze. Większość zajrzy i zmienia stronę. Nie przestaniecie być tak jaskrawo stronniczymi, to będzie już po forum.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

I nawet w tym wątku weryfikacja :D

Dno...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Plusy i minusy przy postach, możliwość edycji i usunięcia postu pod warunkiem że założyciel będzie mógł zobaczyć usunięty post a każdy będzie mógł zobaczyć wcześniejszą wersję przed edycją. Zmniejszyć przesiew przez weryfikacje i weryfikować posty które będą miały dużo minusów.

ASDFGHJKL
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dopiero założyłem neta, a już jestem w wiecznej weryfikacji. Algorytm poprzedniego właściciela (kulawy jak diabli).

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zadnego obowiązku logowania ani też żadnej możliwości edycji i usuwania postów. To jakieś absurdalne pomysły. Każdy dorosły człowiek odpowiada za to co robi, mówi, pisze. Zalogowani wielbiący lizidupki wylewają fałsz na FB, w najlepszym razie piszą półprawdy. W Ostrowcu żyjemy w świecie obłudy i kłamstwa idacego z góry. Widać bardzo komuś zalezy, aby to ostatnie niezależne medium jakim jest Forum Ostrowieckie przestało być niezależne. Apel do Kavarito - NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIĆ. Pozdrawiam.

Gość_fan
          Zgłoś
          Odpowiedz

Krajewski wymyślił, a Kavarito to powiela. Nonsens wszech czasów. Chyba ich nie stać na własne mechanizmy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dla niektórych najlepiej gdyby Kavarito poszło w ślady GO albo telewizji ostrowieckiej.....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

I to jest właśnie działanie tego forum. Dodałam post w innym wątku składający się z 17 znaków jakiś czas temu, zgodny z regulaminem, i bidule do tej pory nie mogą go zweryfikować. Żenada. Ten pewnie też będzie długo w błogim zawieszeniu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

To forum jest areną pyskówki.

Może przejdźmy na forum gazeta.pl - tam nie ma zamrażarki i poziom o niebo wyższy

Gość_jan
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Cenzurowanie wypowiedzi na tym forum utwierdza mnie w przekonaniu, ze zdążamy w złym kierunku. Marzeniem moim jest, by mądre wpisy nie czekały godzinami blokowane ale marzenia nie zawsze się spełniają niestety

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -