Witam wszystkich i dziękuje tym którzy tak bardzo gorąco opisywali dzisiejsze spotkanie na rynku!!!! Ludzie co z wami jest??? Na kilkunasto tysięczne miasto tylko kilka setek ludzi przyszło??? A takie były wielkie zapewnienia... wstyd mi za was!! Widocznie tak wam dobrze ( mamusia utrzymuje !!! ) kilkunastu emerytów, delegacje związkowe , organizacji , troszkę młodzieży... CZY WAM TAK NAPRAWDĘ DOBRZE SIĘ ŻYJE W TYM MIEŚCIE,ŻEBYŚCIE MIELI WSZYSTKO GDZIEŚ???? Każdy jak zwykle mądry zza biurka swojego komputera , a jak już coś to w domku siedzi bo zimno i nóżki zmarzną a mama na zupkę będzie wołała !!! zobaczycie za kilkanaście lat jakim językiem będziecie mówili.... żal mi tych co tak głośno szczekali a nie byli i przykro mi ,że mamy takie społeczeństwo któremu na niczym nie zależy tylko na tym by jemu było dobrze i wygodnie . Ciekawe jak jeszcze długo !!! ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL !!! Pewnie jak by msza była to pół ostrowca by się zjawiło...
niektórzy pracowali o tej porze,niektórzy się uczyli... z pewnością było by więcej osób przykładowo w sobotę po godzinach popołudniowych
Mi sie zyje dobrze:)
Bylo budke ze zlocistym napojem otworzyc i rozdawac. A tak sprzedaz kitu nie wypalila.
...albo zapowiedzieć się jako demostracja gejów i lesbijek. Nawet gdyby było Was 30 osób był by Tvn i transmisja na żywo, takie priorytety. Kogo obchodzą bezrobotni.
A tak na poważnie to nie jest zły wynik patrząc na aurę i termin. Pismen będzie umniejszał rolę takich akcji bo już taka jego rola. Taki forumowy Urban, widzący 300 niezadowolonych zaplutych reakcjonistów i 69700 uradowanych. Prawda jest inna o czym wszyscy wiemy. Czasu.
Tam nawet 300 osób nie było, połowa to gapie. Myśleli, że jakaś promocja.
wiesz ponieważ też byłeś w śród tych "niekumatych" gapiów?
Do Gościa z 06:31. ciebie matka na promocji kupiła!
Takie tlumy dzialaczy i walczacych emerytow powalaja na kolana co najmniej. Sam kwiat wesolkow.
To po co tam byłaś pismen? I to jeszcze ciągle obok przemawiających.
to i tak więcej niż by przyszło zobaczyć pełowców
Pismen, nie śmiej się bo to dopiero początki. Ludzie zobaczyli że można. Teraz to już będzie z górki. O ile sobie przypominam, to za żadnego rządu nie było takich protestów i zniecierpliwienia jak teraz. To tylko potwierdza to, że mamy najgorszy rząd od dwudziestu lat. Z kim by się nie zgadać, to narzeka i przeklina Tuska. Dużo rozmawiam z ludźmi i mało kto jest zadowolony z sytuacji w kraju. To chyba mówi samo za siebie. Możesz panie pismen zaklinać rzeczywistość na swoją modłę ale jej nie zmienisz!
http://www.ostrowiectv.pl/1,3103-wyszli_na_ulice.html
Znajac proste realia Twoi rozmowcy jeszcze nigdy nie byli zadowoleni z sytuacji w kraju i pewnie nigdy nie beda.
Widocznie nie chcą powielać pomysłów tosu