przyjdę i wyrażę swoje niezadowolemie::))
Widziałem "plakaty"... spotkanie na Placu Wolności... komuną mi zajechało, czyżby za pikietą stało SLD?
Spacerkiem pod urząd. Postraszyć na razie tych darmozjadów.
komuna Ci zajechalo,a ja mam dosc tego kapitalizmu,dorobili sie za komuny a teraz komuna be,chcialbym znowu komune,chociaz kazdy mial prace i robotnik byl szanowany,teraz jestes zwyklym smieciem,dzisiaj pracujes a jutro moze Cie zwolnic,KOMUNO WROC, blagam
???? komuno wróć? A kto jest np. u władz starostwa? Jeśli nie komunista, który był w PZPR to kto? Masz dziś komunę pełną gębą więc czego jeszcze chcesz?
Popieram gościu 08:22.
To spotkanie ,ten marsz jest incjatywa oddolna.Grupa osób sie zorganizowała,poglady polityczne sa mało istotne w tej grupie,o ile wiem od Wojciecha organizatora marsz ten jest organizowany oddolnie czyli sa tam socjalisci ,demokraci,,narodowcy,chadecy,zwolennicy opieki panstwa jak za komuny. itp.Jedyna organizacja popierajaca ten marsz na dzisiejszy dzien jest Zwiazek Zawodowy Solidarnosc.To on udostepnia ksero,bibułe.Sam uczestnicze w tym oddolnym ruchu,kolportuje ulotki na Targowicy Miejskiej.Dlaczego musimy wyjsc na ulice,zycie zmusza nas do walki o swój byt-tak dalej byc nie moze,dlatego organizowany jest ten marsz.Musimy sie zjednoczyc nie licza sie osobiste animozje tylko cel.Ci co mnie znaja wiedza wiedza jaka droge musze przechodzic ,meki aby znow sie połaczyc z ludzmi którzy wykluczyli mnie ze społeczenstwa.Liczy sie cel i to powino przyswiecac wszystkim uczestnikom marszu
Hymn wszechsłowiański
Czarna ziemio, pochłoń tego,
kto zdrajcą narodu!
Ja proponuję na ul. Wiejską bo to oni są winni.
Tam też pójdziemy. W Warszawie demonstracja jest zapowiadana na 23.03.2012r. To będzie sobota, zjadą się ludzie z całej Polski i pokażemy cudakowi co o nim myślimy. Nie dał nam Irlandii tak jak obiecywał, to dostanie Bułgarię ;)
Zima wasza wiosna nasza,
Ukazaø sie konkurencyjny komentarz,widocznie komuchy,cudaki zaczynaja sie obawic Waszego ruchu-dlatego chca zminalizowac marsz
Moze ktos zna liste osob ,ktore nas reprezentuja radni miasta ,powiatu,sejmiku wojewodzkiego.Powód jestem w tyle w aktualnosciach zycia codziennego naszego regionu.Na marsz 20.03.2013r o godz 12.-przyjde.
Pismen na tej stronie są zwolennicy marszu,czekamy na Ciebie 20.03.2013 godz12 Rynek lub dawna nazwa Plac Wolności-być może się stanie tą nazwą.
Mirek24 pisał, że jego kolega i przyjaciel pismen popiera protest. Nie ma powodu by nie wierzyć Mirkowi ;)