Mirek przyjde,zwracam sie o jak najliczniejsze przybycie na ten marsz,tylko po to aby zaznaczyc i dac do zrozuminia, myslenia władzom powiatu,miasta ze niezadowoleni z ich działań jest tak duze-ze dalsze postepowanie jak arogancja,neoptyzm w zatrudnianiu,brak polityki społecznej,polityki walki z bezrobociem a najbardziej pasuje w tym wszystkim stwierdzenie ze władza oblewa spoleczenstwo .Tak dalej byc nie moze i dlatego mimo róznic politycznych musimy przyjsc na ten pochod.
Wychodzimy i zawalczymy o to co nam niesłusznie zabrano czyli okradziono : honor,pracę,godność.
To nie jest problem nas starszych to jest problem młodzieży ,której my zgotowaliśmy ten los. Spróbujmy to naprawić aby nie szczali po naszych nagrobkach.
http://www.ostrowiectv.pl/5,3034-wychodzimy_na_ulice.html
Mirek ,czy moge Ci troche pomóc doswidczeniem z lat80-tych.Temat wymarszu powinien byc we wpisach innych internautów na dowolny temat.Nalezy to tak przedstawiac ze tresc tematu bedzie zachowana a koncowym zdaniem spotkanie 20.03.2013r godz 12 Plac wolnosci.Nalezy zwrócic sie do innych internautow o pomoc w rozpropagowniu spotkania wtedy szanowni przeciwnicy marszu typu Pismen nie rozmydla Ci tematu.Wrecz stana sie mniejszascia bojaca sie o swój tylek.Dobrze robisz ze prowadzisz dyskusje na innych forach-dlatego tez zwróc sie do internautow o pomoc w zoorganizowniu marszu poprzez wpisy na lamach innych forach..
Z tego protestu to wyjdzie tyle co z protestu przeciw wysokim cenom paliw ,czyli nic .
protest o godzinie 12 ? to kto na niego przyjzdie starcy i chorzy ?
Ja pracuje i jestem zdrowy -przyjde bo mam juz dosyc tego systemu
to u ciebie robili ksero tych rewolucyjnych plakatów klejonych prze kiboli ??//
A kto zapłaci podatek ? w biznesie nie ma Free
Znasz ich że mówisz ''Kiboli''?
Pismen uwielbia wszystkich, którzy nie popierają jedynie słusznej partii nazywać kibolami. Nie zdziwiłbym się, gdyby gościem z 13 był właśnie on.
Brak polityki spolecznej-zostawieni zostalismy sami bez srodkow do zycia i my jako spoleczenstwo mowimy NIE-dosc nas oklamywania,ponizania ,pracowania-jesli oczywiscie ta prace bedziesz mial-do smierci-ta wladza nas zniszczyla-ich nie obchodzi czy masz za co zyc-oni tylko od nas biora,nie patrza czy masz na chleb-im musisz dac zeby sie jasnie pana zylo ,bardzo dobrze zylo-pokazmy sile-najwyzsza pora
miruś???? jak nie gaz to w gaz , oj gościu !!!!!!!! zastanów się .
Ja mam L4 nie dam rady 20 marca przechodzę conter strajka