Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Platforma w radzie miasta to MOSKALEWICZ,WIERZBICKI,BUSZKIEWICZ -im jest dobrze. To dzięki nim mamy taką złą sytuację.Zapytam panowie radni z PO dlaczego nas traktujecie jak masę wyborczą?Dlaczego pan Moskalewicz którego szanowałam tak się zmienił .Jak on mógł głosować za 14 złotymi za śmieci.Czy ten radny dba już tylko o siebie i patrzy jak pojechać na nową wycieczkę z MOPSU

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 627

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

zanich znowu inni9 zrobią co zrobią to dziadostwo ktore jest teras. o co wam chodzi przeciez demokracja t o ludzie sami wybieraja kogo chca wszystko jest ok.chcieliscie europy prosze bardzo popracujecie do 67 lat.spokochcieliscie otwartych granic to jedzcie sobie gdzie tylko chcecie ameryka hoolywood itd

Gość_derw
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 635

Też z byłam/Okolice Ostrowca // dziękuję Organizatorom za odwagę i wypowiedzi bardzo cenne, ważne trafne. Zabrakło mi sporo ważnych osób zawiodłam sie ale oni dobrze się mają. Mają pracę i dobrą płce resztę nas gdzieś głeboko.Pan Bóg nas wszystkich osądzi to będzie sprawiedliwe każdy dostanie to na co zasłużył.

Następnym razem trzeba lepsze nagłośnienie bo było bardzo słabo słychać wiem, nikt nie pomógł nawet w tym he.

Gość_mottopraca
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jak było bardzo słabo słychać to skąd wiadomo co mówili i że wypowiedzi bardzo trafne? Może źle usłyszeliście...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Takiej demonstracji nasz Gród nad Kamienną nie widział n-lat. Cieszy mnie że mieszkańcy Ostrowca tak licznie przybyli na Rynek i wreszcie zademonstrowali sprzeciw rządom Pana Tuska ale również włodarzom miasta typu ,,wilczyński i kalamaga”.Kiedy biorąc uposażenia zaczną na nie zarabiać.

mirek24
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gość_:
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Sądząc po zdjęciach to tłumów nie było raczej... może było z 300 osób. Jak na miasto ponad 60 tys. mieszkańców to garsteczka, do tego głównie emeryci. Cóż....

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

600 podziel przez 10 i będzie obiektywnie,a co emerytom brakuje w mieście,mają kluby z tańcami,mają Uniwersytet XXX wieku,ładne parki do spacerów,mnóstwo sklepów na zakupy,okoliczne lasy do zbierania grzybów,świeże powietrze do oddychania itd długo można wymieniać.

Gość_przyszły emeryt
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 650

po cichu nie mówili przecież było słychać ale trzeba było wytęzać słuch do 16.08

Komu dobrze to nie przyszedł bo po co i śmieje się z tych co byli

Bóg nas pogodzi wszystkich

Gość_mottopraca
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 639

Cieszę sie ze mnie niekrytykujecie,choć mowiłem z kartki-był to moj pierwszy publiczny wystep dla takiej rzeszy ludzi.Przemawiałem do małych grup,moj pierwszy indywidualny występ przed kamera był klapa a działo to sie X lat temu nie powiedziałem -zadnego słowa przez 5minut a potem moje słowo to jedyne s........Pragne podziekowac w imieniu swoim i Wojciecha Skruchy wszystkim uczestnikom tego protestu dla mnie to był ,wielki wiec. Co bedzie z tym Ruchem od Was zalezy,propozycje składac na tej stronie aby władze pamietały chodzi mi tych z TOS.PO.SLD.RuchPalikota.Byc moze wreszcie incjatywa oddolna zwycieży,Dla tego chetnych młodych(nie tylko) pragnacych przystąpic do tego ruchu prosze o kontakt na forum.

Gość_Wykluczony
      Zgłoś
      Odpowiedz

Powiedzielismy ;A; wiec trzeba to pociagnac dalej.

Gość_Petr
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dziękuję wszystkim odważnym, może się uda coś zmienić i moje dzieci powrócą do Ostrowca i nie będę sama na starość.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 645

Czyli jasno widać komu się nic nie udaje i jaki procent mieszkańców miasta jest zawiedzionych .Odliczając gapiów było kilkanaście osób.Reszta ludzi sobie radzi lepiej lub gorzej i nie toruje drogi do władzy nowym "przywódcom" na lipnych wiecach.Tyle w temacie.

Gość_asteroid
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie wiem gdzie ty byłeś ponieważ ja byłem na wiecu i wiem, że było co najmniej 500 osób.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 646

Dokładnie tak, ten wiec powinien być zaledwie początkiem do czegoś wielkiego, czegoś, co w końcu doprowadzi do pozytywnych zmian!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 648

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tak oczywiście

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Radny Moskalewicz to dba tylko o swoje stołki!Wyprowadził CIS ,to dostał stołek w MOPS .A co takiego atrakcyjnego jest na tych wycieczkach w MOPS że pan radny je tak lubi?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1234 ... 3031333536
Przejdź do strony nr
61 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę